Ce spune psihologul în urma declarațiilor lui George Buhnici despre femei: „Predomină instinctele animalice

Data publicării:
Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube

Un psiholog a tras mai multe concluzii, în urma declarațiilor controversate făcute de George Buhnici.

Un adevărat scandal a luat aploare după ce George Buhnici a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Ulterior vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute.

Ce spune psihologul în urma declarațiilor lui George Buhnici despre femei

În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, psihologul Silvia Dăeanu a dezvăluit, pentru Replica, la ce concluzii a ajuns, după cele afirmate de George Buhnici. 

În România, încă se pune accent pe superficialitate din păcate, pentru că există mult stres, nesiguranța și prea puțin timp pe care oamenii și-l permit pentru a conștientiza că sunt unici, că nu au nevoie să se compare cu cineva pentru a se simți frumoși. Stresul ii ține la distanță de propriul sine, de propriile simțiri și trăiri, iar foarte mulți din cei ce joacă rolul de specialiști în educație' sau influenceri' au grijă să promoveze fie propriile credințe, fie cele pe care cineva le plătește pentru a fi promovate.

Concluzia este că Buhnici este un simplu om, ca și noi, cu frustrările și traumele lui. Prin insulta adusă la adresa femeilor, reiese imaturitatea emoțională, teama de a-și accepta vârsta și refuzul de a vedea că în viața lui nu va sta mereu o minoră. Cu toate aceste afirmații, Buhnici nu este de condamnat ci doar de compătimit, pentru că oricât s-ar strădui să prezinte o imagine exterioară, în interior duce cu siguranța lupte cu propriile frici. Mult consum de energie care mai devreme sau mai târziu îl va obliga să vadă ceea ce nu-i place și nu acceptă.

O persoană publică cu atât de mulți urmăritori și cu putere mare de influență, mai ales asupra tinerilor, este necesar să fie matură emoțional și responsabilă de afirmațiile pe care le face. Discernământul este o caracteristică obligatorie la un influencer.

Acesta trebuie să fie conștient de impactul psihologic pe care-l produce. Faptul că Buhnici și-a exprimat părerea public în ceea ce privește frumusețea feminină într-un mod atât de grosier, arată cât de predominante sunt instinctele animalice. Tinerii pot înțelege mesajul: femeile perfecte sunt doar cele ce par minore indiferent de vârsta, fără celulită și vergeturi', a declarat psihologul Silvia Dăeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel