Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „S-a dovedit că am avut gura aurită”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu a trezit o serie de întrebări în mediul online după ce a publicat câteva fotografii din vacanță. Fanii au crezut că este însărcinată. 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fosta soție a lui Pepe a fost de-a lungul timpului implicată în mai multe scandaluri din presă. Chiar dacă se bucură de un succes imens în online și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alex Ashraf, vedeta nu dă semne că ar avea de gând să devină mămică. 


Recent, Oana Zăvoranu a creat un val de reacții după ce publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că totul a fost doar o iluzie optică din cauza vântului. 


Oana Zăvoranu a știut că toată lumea va crede că este însărcinată. 


„Am ştiut foarte repede că lumea va spune că sunt gravidă. Am făcut fotografiile cu vântul din spate, iar rochia albă pe care o purtam, din cauza nebunului de vânt, era toată umflată pe mine. Lumea mă ştie, aşa că varianta de a mă fi îngrăşat peste noapte nu prea era de actualitate. Nu rămăsese decât cea legată de o eventuală sarcină.


I-am şi zis unei bune prietene care era cu mine atunci că lumea exact asta va spune. Şi s-a dovedit că am avut gura aurită”, a declarat Oana Zăvoranu pentru playtech.ro

 


Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă, dar vrea să apeleze la o mamă-surogat deoarece spune că nu ar rezista să fie însărcinată 9 luni de zile. 


Vedeta spune că se vede mamă de băiat și așteptă cu nerăbadre să fie în postura de soacră. 


E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi”, a mai adăugat diva, pentru sursa amintită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel