Ce spune Mihai Albu, după ce a văzut-o pe Iulia Albu și actualul partener la America Express: „El nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil”

Data publicării:
Mihai Albu, Iulia Albu, Mike/ captură video Youtube, theXclusive/ Instagram
Descriere foto: Mihai Albu, Iulia Albu, Mike/ captură video Youtube, theXclusive/ Instagram

Mihai Albu a dezvăluit motivul pentru care el nu ar putea accepta invitația de a participa la un astfel de show de televiziune.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, fac în prezent parte din unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune, America Express. Cei doi și-au testat la propriu relația în acest concurs, întrucât răbdarea le-a fost pusă de foarte multe ori la încercare în ambele cazuri. În acest sens, fostul soț al criticului de modă, Mihai Albu, spune că ambii au putut să meargă la acest show, datorită libertății profesionale de care se bucură, pe plan profesional. Mai mult, tot creatorul de pantofi a dezvăluit și cu ce se ocupă Mike, actualul partener de viață al Iuliei Albu. 

„Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la 'America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil'. a precizat Mihai Albu pentru Playtech.

Citește și: Mike, primele declarații după despărțirea de Iulia Albu. Mesajul emoționant a stârnit reacțiile fanilor

Motivul pentru care el nu acceptă astfel de invitații

La rândul său, Mihai Albu spune că a primit propunerea de a pleca la un reality show organizat de postul de televiziune concurent, însă acesta a refuzat vehement. Bărbatul spune că businessul pe care îl conduce nu-i permite să plece din țară pe o perioadă atât de lungă de timp, întrucât nu doar că are de livrat extrem de multe produse, dar are și de manageriat extrem de mulți angajați, care nu s-ar descurca în alte condiții.

„Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.

Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?”, a mai spus Mihai Albu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des

Iulia Albu și Mike s-au despărțit, după America Express

Se pare că tensiunile acumulate în cadrul emisiunii de pe Antena 1 i-a determinat pe cei doi să pună punct relației, la întoarcerea în țară. Blondina a fost extrem de nemulțumită de cuvintele pe care i le-a aruncat partenerul de viață, astfel încât și-a dorit să ia o pauză și să se gândească la ce vrea să facă pe viitor. În final, aceștia au ajuns la concluzia că se iubesc foarte mult, motiv pentru care au ales să se împace. 

„Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel