Ce spune Laurențiu Reghecampf Jr. despre relația tatălui său. Dezvăluiri uluitoare: "Nu vrea sa ma vadă. Nu îl lasă aia"

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, sursa instagram
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, sursa instagram

Laurențiu Reghecampf Jr. a avut o reacție dură la adresa tatălui său, dar și la noua lui relație.

Laurențiu Reghecampf este în mijlocul unui scandal uriaș după ce a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a stat departe de familie încă din momentul în care și-a asumat noua relație cu Corina Caciuc. Deși Laurențiu Reghecampf a declarat că nu și-a negllijat copiii, Bebeto, fiul antrenorului și al Aneimaria Prodan face dezvăluiri șocante. 

În urmă ceva timp, Laurențiu Reghecampf a postat pe rețelele de socializare alături de fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr. La scurt timp după publicare, tânărul a avut o reacție dură la adresa tatălui său, chiar în secțiunea de comentarii. Acesta a mărturisit că părintele său nu îl vizitează și asta deoarece îi interzice noua iubită să facă acest lucru. Totodată, Bebeto a precizat că în ziua respectivă venise să îl vadă doar pentru ca lumea să nu mai rădă de el.

"Da. E adevărat. Nu vrea sa ma vadă. Nu îl lasa rabla aia de caciuc ca ii aduc Covid și moare a venit sa facă o poza sa nu mai rada prietenii de el ca și a uitat copiii și și a distrus familia.", a scris Laureniu Reghecampf Jr în dreptul fotografiei în care apare alături de tatăl său.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Anamaria Prodan vrea să se mute din România la insistențele fiului său

 

Anamaria Prodan este decisă să înceapă o viață nouă, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara vrea să se mute din România definitiv. Deși mulți ar crede că țara în care se va muta este Dubai, ei bine, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a declarat că intenționează să plece în America, și asta pentru binele copiilor săi, în special pentru Bebeto, băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. 

Vedeta a mărturisit că se va muta în America pentru ca Bebeto să urmeze aceleași școli la care au mers și surorile sale mai mari. Cu toate astea, Anamaria Prodan nu va renunța nici la Dubai, și asta pentru că are numeroase afaceri acolo.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel