Ce spune forma buzelor despre tine și personalitatea ta. Află în ce categorie te încadrezi

Data publicării:

După ochi, buzele sunt cea mai atractivă caracteristică a feței tale. Purtați un zâmbet strălucitor pe ele și vă poate diminua toată tristețea. Pe lângă faptul că îți fac ziua mai luminoasă și strălucitoare, buzele tale pot dezvălui multe despre personalitatea ta. Conform științei de citire a feței, fiecare trăsătură a corpului nostru oferă o perspectivă asupra personalității noastre. Ne naștem cu ele dintr-un anumit motiv și, împreună, ne fac ceea ce suntem.

Analiza buzelor, cunoscută și sub numele de Lipsologie, este legată de abilitatea chineză de a citi pe față. De la mărime și formă până la plinătate și contururi, buzele tale dezvăluie unele aspecte vitale ale personalității tale. Avem categorii de diferite tipuri de buze în funcție de formă, volum și arcul lui Cupidon. Citește mai departe pentru a afla ce spune forma buzelor tale despre personalitatea ta.

Ce spune forma buzelor despre tine și personalitatea ta

Buze mai voluminoase

Persoanele cu acest tip de buze sunt în mod natural empatice și au un instinct parental excelent. Sunt înnăscuți grijulii și adesea au grijă de alții, fie că este vorba de copiii lor, de frații mai mici sau de prieteni. Acest tip de persoane le place, de asemenea, să construiască legături puternice cu ceilalți și fac toate eforturile pentru a le păstra. Ei prețuiesc cel mai mult relațiile și, atunci când sunt blocați într-o situație complexă, se gândesc întotdeauna mai întâi la ceilalți și apoi la ei înșiși.

Buze superioare mai mari

O persoană cu buzele de sus mai pline decât cele de jos se spune că este un iubitor de teatru. Își păstrează o părere foarte bună despre ei înșiși, adoră să aibă atenția tuturor concentrată asupra lor și pentru asta nu ezită să facă orice. Cea mai bună parte la ei este că aceste persoane sunt carismatice și își iubesc viața la maxim. Sunt, de asemenea, cei mai amuzanți oameni din jur, care pot veni cu niște glume în orice situație.

Buze inferioare mai voluminoase

Persoanele cu buzele inferioare mai mari decât buza superioară sunt de obicei genul de oameni veseli și care știu să se distreze. Ei sunt cei cărora nu le plac slujbele de birou de la 9 la 5 și adesea vin cu noi planuri de câștig pentru a trăi un stil de viață distractiv și energic. Aceste persoane iubesc aventura și încearcă mereu să găsească restaurante și locuri noi de vizitat. Sunt suflete curioase, deschise la tot ce este nou.

Buze subțiri

Persoanele cu buze subțiri sunt prudente, independente și rezervate. Din acest motiv, sunt adesea etichetate greșit ca fiind singuratice, dar se simt foarte bine în singurătate. Acest lucru nu implică faptul că nu se pot integra într-un grup. Într-un cadru social, ele pot găsi rapid un subiect comun de discuție și pot deveni parte a grupului. Aceste persoane tind, de asemenea, să fie o persoană cu performanțe înalte și hotărâtă.

Buze mai pline la mijloc

Persoanele cu un centru de buze plin de volum sunt interpreți înnăscuți, ceea ce le pune adesea în lumina reflectoarelor fără a face prea mult efort și se mândresc cu această abilitate. Le place să fie înconjurate de oameni decât să se bucure de propria lor companie. Atunci când se află într-o relație, sunt responsabile în cea mai mare parte pentru a aduce drama pe masă, dar știu, de asemenea, să se distreze și să se bucure de viața lor.

Buze în formă de arc

Persoanele cu buzele în formă de arcul lui Cupidon sunt cunoscute pentru capacitatea lor de gândire creativă. Ele sunt foarte conștiente de capacitățile lor și le folosesc eficient pentru a obține ceea ce își doresc. Aceste persoane au, de asemenea, o memorie impresionantă și abilități excelente de reamintire. Asta înseamnă că își pot aminti și pot purta o conversație în orice situație. În plus, sunt și iuți la minte și, uneori, pot fi impulsivi, potrivit timesofindia.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel