Ce spune Elena Merișoreanu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Am fost șocată și sunt încă”

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Anamaria Prodan/ Colaj foto
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Anamaria Prodan/ Colaj foto

Elena Merișoreanu i-a făcut Ionelei Prodan o promisiune chiar înainte ca aceasta să se stingă din viață. 

Elena Merișoreanu avea o relație foarte apropiată cu Ionela Prodan, iar acum este una dintre cele mai afectate persoane de vestea că Anamaria și Reghe vor divorța. Interpreta de muzică populară speră că cei doi se vor împăca și spune că va fi mereu alături de impresară, mai ales că i-a făcut mamei ei o promisiune, chiar înainte ca aceasta să se stingă din viață. 


Elena Merișoreanu spune despre Anamaria Prodan că este o femeie puternică și va trece cu bine peste aceste necazuri. 


„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune cu rele.


Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea, o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: „ai grijă de fetele mele!' Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine.


Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click.ro.


Anamaria Prodan spune că nu mai există vreo șansă de împăcare cu Laurențiu Reghecampf


Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la ProTV, acolo unde a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf.


”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate. 


„Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist și m-a intrebat cum s-a întâmplat asa ceva. Că tocmai a anunțat soțul dumneavoastră în presă, că divorțează. Vorbim foarte rar, pentru că eu consider că ce am avut de spus am spus, frumos și elegant. Pentru mine nu mai există loc de întoarcere, de împăcare. Pentru că pe mine mine, un om nu trebuie să mă mintă sau să mă trădeze. Probabil nu a mai fost fericit. Am vorbit rar. Noi am trecut printr-o perioadă grea. Un an de zile am încercat să o salvez pe mama mea. Un an nu am făcut nimic. Am încercat să o salvez pe mama. Eu nici acum nu vreau să cred că există așa ceva, că a existat altă femeie. Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regretă nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a declarat Anamaria Prodan „La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel