Ce spune despre tine lungimea fustei tale. Care ți se potrivește în funcție de înălțime

Data actualizării: | Data publicării:
Fuste, sursa pixabay/ autor StockSnap
Descriere foto: Fuste, sursa pixabay/ autor StockSnap

Multe femei au în garderobă fuste de lungimi care nu le avantajează sau fusta este din alte vremuri, dar acum acel timp a trecut. De asemenea, lungimea fustei unei femei poate scoate la iveală multe lucruri despre sexul frumos, dar în același timp socitatea are multe standarde și idei preconcepute despre ce înseamnă o ținută decentă.

Bazându-se pe o serie de fotografii, experții au analizat ce feedback primesc femeile în funcție de lungimea fustei pe care o poartă, iar comentariile privitorilor au variat. Mulți spuneau că ținuta e indecentă, iar alții spuneau că ar fi prea sexy, atrăgând prea mult atenția bărbaților.

O studentă de 18 ani, aflată în primul ei an de facultate, a decis să facă un display pe care a ilustrat lungimea fustei unei femei. Experimentul lui Rosea Lake a devenit viral, după ce tânără a arătat o imagine grafică cu picioarele unei femei pe care erau trasate anumite linii. La fiecare dintre limite apărea o denumire despre felul în care societatea percepe acea femeie, în funcție de felul în care se îmbracă.

Rosea Lake făcuse această fotografie ca o temă pentru ora de artă pe care o avea la școală. În poză apar picioarele colegei ei, Ali MacKenzie, cu 10 însemne. Cel care se apropie mai mult de pământ se referă la un model învechit de rochie, iar semnul care se apropie mai mult de zona feselor, reflectă un comportament indecent al femeii care poartă o asemenea fustă, potrivit HUFFINGTON POST.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VISUAL FODDER (@visual.fodder)

 

Iată ce fustă ți se potrivește în funcție de înălțime: 

 

 

1. Fuste mini


Doar pentru fetele tinere. Nu sunt potrivite pentru muncă, indiferent de vârsta ta. Această lungime spune că ești riscantă și că nu te gândești bine la alegeri.

2.  Chiar deasupra genunchiului


Aceasta este o lungime excelentă dacă aveți picioarele mai scurte proporțional, deoarece dă iluzia unui picior mai lungi. Aceasta este potrivită pentru muncă.

 

3. La mijlocul genunchiului


O altă lungime excelentă care poate fi purtată de toate fetele, cu picioare lungi sau scurte, la toate vârstele.

4. Chiar sub genunchi

Excelent pentru picioarele lungi, nu la fel de bun pentru picioarele scurte, potrivit insideoutstyle.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel