Ce spune degetul pe care porți inelul despre tine. Mihai Voropchievici: "Vei fi persoană care tinde să devină lider"

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a explicat ce putem transmite prin intermediul degetului pe care purtăm inelele.

Degetul pe care purtăm inelele spune multe lucruri despre propria persoană, spune Mihai Voropchievici, care a prezentat toate aceste semnificații, potrivit Fanatik

"Inelul, în cazul femeilor, are o certă funcție de comunicare. Femeile fac declarații publice și prin inelul pe care îl poartă. Desigur, nu sunt cele mai importante mijloace de adresare a femeii moderne. Altfel spus, mesajul inelului purtat de femeie nu e adresat chiar oricui, ci mai ales cunoscătorilor.

Sunt mai multe tipologii de degete: sunt persoane cu degete lungi, degete medii, dar și persoane cu degete scurte. În funcție de lungimea degetului, fiecare inel dă bine pe un anumit tip de deget. Nu vom pune un inel care stă bine pe un deget lung, pe o mână cu degete scurte. Sunt oameni care poartă inele pe absolut toate degetele câte un inel.  Inelul, purtat pe degetul arătător stâng, arată că nu ai cele mai bune păreri despre tine. Te consideri o persoană modestă. Nu ai inițiativă nici în viața profesională, nici pe plan amoros. Ești mult prea reținută și nu e bine. Unii pot crede că ești o persoană prea permisivă, ceea ce poate fi dăunător.Inel pe degetul arătător drept: nu prea ai simțul responsabilității. Nu te implici pe cât ai putea și pe cât ar trebui. Ai obiceiul de a te văicări.", a început să spună Mihai Voropchievici.

Semnificația pe care o are inelul purtat pe degetul mijlociu

În continuare, celebrul numerolog a dezvăluit ce semnificație are inelul purtat pe degetul mijlociu, atât pe mâna dreaptă, cât și pe mâna stângă. 

"Inelul pe degetul mijlociu stâng, pe care îl arătăm frumos și elegant, spune că ești cunoscătorul tainelor purtării inelului. Vei fi o persoană care tinde să devină lider. Ai calități să devii șef. Nu e la îndemâna oricui să treacă prin postura de șef. Merită să te lupți pentru a obține un post de conducere. Unii ar putea susține că te pricepi să impui reguli altora. Gurile rele pot spune că ai un comportament nesuferit uneori.

Inelul pe degetul mijlociu drept arată capacitatea de a-ți organiza foarte bine viața, dar și pe a altora. Îți asumi prea multe sarcini. Nu trebuie să te simți vinovată pentru ce fac alții. La urma urmei, fiecare e cu destinul său. E lăudabil că te preocupă soarta altora, dar până la punctul în care nu te neglijezi.

Inelul pe degetul inelar stâng: acest deget, pe care se poartă inelul de logodnă, dar și cel de căsătorie, arată nevoia de a mai pune, pe lângă verighetă, unul mai prețios. Nu e recomandat să combini lângă aur unul de platină. Poți pune un inel din os, din piatră, care pot fi adjuvante în funcții terapeutice. Poate fi și un inel simplu, frumos, cu o piatră semi-prețioasă, care să atragă atenția, pentru că altfel nu l-am pune lângă verighetă. A purta încă un inel pe lângă verighetă arată că ești o soție care își permite astfel de achiziții.", a continuat numerologul.

Ce spune inelul purtat pe degetul inelar și arătător

A venit rândul inelarului, dar și al degetului arătător de a-și arăta semnificația. Dacă primul poate să arate faptul că femeia respectivă are nevoie de afecțiunea și înțelegerea celor din jur, în cea de-a doua situație inelul spune multe despre temperamentul tău.

"Inelul pe inelarul drept poate spune multe despre nevoile și neîmplinirile sufletești ale unei femei. Inelul de pe acest deget transmite un mesaj clar: ai nevoie de căldura celor din jur, de simpatie și de înțelegere.

Inelele pe degetele scurte, pe cel arătător stâng, e diferit față de inelele purtate pe degetele lungi. Inelul pe arătătorul stâng arată complexele de inferioritate pe care încerci să le depășești. Cel purtat pe arătătorul stâng scurt dezvăluie niște adicții: tutun, cafea sau alte substanțe.

Inelul pe arătătorul drept îți spune că ai putea să îți găsești locul într-o lume complexă cu personalitatea ta expansivă. Inelul pe degetul mijlociu scurt stâng, ceilalți ar putea crede că ești o fire schimbătoare, că nu ești în stare să ai propriile opinii. Destui oameni îți vor spune că te caracterizează oportunismul.", a continuat el.

Mesajele transmise de inelele purtate pe degetele scurte

"Inelul pe degetul inelar stâng scurt: vorbim despre altul decât cel de căsătorie. E semn că orice declarație de dragoste va fi primită cu mult interes. Mai e semn că persoana iubită e cam neglijentă cu femeia în cauză. Acest inel poate însemna și renunțarea la iubirea pe care o are, o iubire pe cale de a se stinge.

Bijuteria purtată pe inelarul drept scurt: un asemenea inel arată că ești prea lacomă, prea exclusivistă în privința sentimentelor. Poate arăta prea multă afecțiune, că vrei imposibilul din punct de vedere vestimentar.", a continuat el.

 

De asemenea, inelele purtate pe degetele lungi capătă și ele o cu totul altă semnificație, explică numerologul.

"Inelul pe degetul mare poate fi original, dar și șocant. În societățile occidentale, liberale, are o semnificație și utilitate sexuală. Un asemenea inel va sugera o persoană care se vrea independentă și care va lupta pentru independența sa în orice împrejurare.

Inelul pe degetul mare stâng arată nemulțumirea în mersul dragostei tale. Nemulțumirile pot fi de prin domeniul activității sexuale. Este un semn de protest față de un preaplin de viață sexuală, un exces, să zicem așa. Acest adevărat stres e un semnal de început de singurătate, de renunțare la exces sexual.

Inelul pe degetul mare drept: inastisfacții în viața sexuală. Cel care poartă inelul pe degetul mare drept se poate plânge de propriile greșeli făcute în dormitor.", a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel