Ce spune Dani Oțil despre iubitul Lidiei Buble: "Acum este frumușelul cu barbă"

Data publicării:
Dani Oțil și Lidia Buble, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Dani Oțil și Lidia Buble, sursa instagram/ colaj foto

Lidia Buble este mai îndrăgostită ca niciodată de actorul cubanez, Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani.

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire. Cei doi și-au spus adio după șase ani de relație. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un bărbat misterios. Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”.

Ulterior, artista a decis să confirme oficial relația cu celebrul actor.

„ Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

 

Dani Oțil, despre relația Lidiei Buble cu Harlys Becerra

 

Dani Oțil a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit ironic despre relația artistei cu celebrul actor de origine cubaneză.

. ”Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak.

 

 

Dani Oțil, adevărul despre relația cu Mihaela Rădulescu

 

 

Dani Oțil a fost invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Între cei doi este o diferență de 11 ani și, după cum povestește prezentatorul TV, faptul că iubita sa era mai matură decât el, se vedea în anumite situații. O situație extrem de frecventă în cuplul Oțil - Rădulescu, era aceea când Dani încerca să își impresioneze iubita cu aventurile sale, însă ea îi tăia elanul, spunându-i că ea deja făcuse acele lucruri, la un nivel mult mai mare. 

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: «Păi asta am făcut eu acum 10 ani». Te desfundai. Îi ziceam: «Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa…». Ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiunea la mare?». M-am simțit super de c****”, a dezvăluit Dani Oțin în podcastul „La Fileu”.

 

Au donat primele poze în calitate de cuplu

 

Dani Oțil a mai povestit cum au decis să doneze primele poze în calitate de cuplu, asta în condițiile în care erau extrem de vânați de paparazzi. 

„Cred că sunt primul om care și-a donat fotografiile real pentru o cauză nobilă. În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident a fost un mare boost de imagine pentru mine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână, așa zicea ea. Tot timpul zicea: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Asta când eram împreună în vacanță”, a povestit Dani Oțil


„Nu aveau poze în doi (n.red.: cu el și Mihaela) de aproape. Așa că am zis să folosim pozele în favoarea noastră”, a mai spus. „Sâmbătă dimineața am zis că ne vedem la o benzinărie. Erau cel puțin 5 publicații, toți erau interesați de poveste. Le-am zis, dacă sunt de acord, să meargă cu noi la Hospice Casa Speranței de la Brașov, exista doar la Brașov atunci. Am oprit și vedeam real mașinile cu paparazzi cum se adunau și nu venea nimeni. (...) Țipam la ei, le-am zis: «Ne ținem de mână, ne pupăm aici, facem ce vreți, dar ieșiți de după pompe». Nu le plăcea că am luat mirajul secretului, enigma. (…) Am luat un singur băiat cu noi. Nu le plăcea ideea. Am fost și ne-am făcut treaba și am donat pozele”, a încheiat.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel