Ce spune Dan Negru despre vloggerul Selly: „Tu ai distrus dictatura televiziunii, băi Andrei”

Data publicării:
Dan Negru și Selly, captura foto Youtube, sursa Selly
Descriere foto: Dan Negru și Selly, captura foto Youtube, sursa Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Este urmărit de milioane de fani, iar acum vrea să cucerească televiziunea. 

Dan Negru a fost invitatul special al lui Selly în cel mai recent vlog de pe Youtube. Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România, acesta prezintă Revelioanele de la Antena 1 de peste 20 de ani, iar publicul îl apreciază enorm. Dan Negru este foarte atent cu tot ce se întâmplă atât la televizor, cât și în mediul online. Tocmai de aceea spune că îl apreciază pe Selly pentru ceea ce face.


În noul episod prezentat de Selly, acesta îi provoacă pe oamenii de pe stradă să își spună părerea despre Dan Negru, iar prezentatorul apare deodată în spatele lor și îi surprinde. Vedeta TV recunoaște că cei doi copii ai săi îi urmăresc vloggurile lui Andrei Șelaru.


„Copiii mei sunt acolo (n.r. – în parc). Dara, Bogdan… m-au înnebunit. Te duci la Selly? Wow! Mi se pare genial totul. Tu ai distrus dictatura televiziunii, băi Andrei!”, a spus Dan Negru. 


Selly a fost copleșit de cuvintele faimosului prezentator, care se declară uimit de tot ceea ce a făcut vloggerul la o vârstă atât de fragedă. 


„Voi, ăștia cu aparate, mașini, aici e exact industria televiziunii adusă la niște particulari. Băi, ești tare”, a încheiat acesta. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel