Ce spune Carmen Harra despre relația Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf: ” Pericolul unui divorț este iminent!”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre relația Aneimaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai dificilă perioadă din căsnicia lor. După ce marele antrenor a anunțat divorțul, impresara a venit în fața publicului cu multe declarații și dovezi pentru a demonstra că ceea ce soțul ei a spus a fost doar o glumă, iar relația lor este la fel de frumoasă ca la început. Mai mult decât atât, sexy-impresara a declarat că îi va da în judecată pe cei care speculează informații total neadevărate.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași. Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal”, declara Anamaria Prodan, la jumătatea lunii iunie, pentru digisport.ro.

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre relația celor doi. Aceasta a mărturisit că un divorț nu poate fi evitat și că Laurențiu Reghecamf este cel care va provoca despărțirea.

„Vreau să spun că aceasta a fost o relație foarte bună, foarte compatibilă, foarte interesantă. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult. Problema între ei au fost banii, prea multe obligații, prea multe afaceri în care e implicată, și atunci se deconectează unul de altul, după 12 ani și ceva de căsătorie. Pericolul unui divorț este iminent la ora actuală. Cel care provoacă acest divorț este el și nu ea. Este el, care de fapt în codul lui are două divorțuri”, a spus clarvăzătoarea la Antena 3.

Mai mult decât atât, celebra clarvăzătoare a declarat că este posibil ca între cei doi să existe o reconciliere, deși situația este destul de critică.

„Probabil în următoarele luni s-ar putea să existe o reconciliere. Eu, din nefericire, mă cam îndoiesc. Aș vrea să vă spun că lucrurile vor merge foarte bine între ei. Asta ar fi un ideal. Momentul prin care trec acum este extrem de critic și din nefericire și în codificările lor divine acest divorț există. Să sperăm că nu o să se întâmple, dar mă îndoiesc”, a mai zis Harra pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel