Ce spune Andreea Marin despre o posibilă sarcină. Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu știu cum, dar am călcat cu sentimentul asta”

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a vorbit despre cum s-a încheiat anul trecut pentru ea, dar și despre ce așteptări are de la acest an.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România.  Recent, prezentatoarea TV fost invitată La Măruță, acolo unde a vorbit despre cum și-a început noul an, dar și ce planuri de viitor are. Andreea Marin a declarat că are foarte multe proiecte în desfășurare. Vedeta a vorbit și despre viața personală și a precizat că simte că anul acesta este al ei și vrea să devină mamă din nou. 

 

„2021 s-a încheiat foarte bine, cu nebunia de la Masked Singer. Eu am fost copil în comunism, nu aveam prea multe. Fiica mea vorbește acum o engleză impecabilă. Am observat că odată ca pandemia speranțele să devenim niște cetățeni ai lumii au scăzut.

În ziua de azi, ceea ce pare a fi o meserie de viitor, peste doi ani poate să nu mai fie. Mi-am dat seama cât de important este să fii un cetățean al lumii, ca copiii să vorbească engleza. Am căutat o școala cu profesori nativi și alături de ei am lansat o campanie prin care copiii puteau câștiga cursuri sau gadegeturi, așa am încheiat eu anul, dar campania continuă și anul acesta sub o altă formă.

Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.

Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac sauna, mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin.

 

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică

 

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2005. Tineri, frumoși și celebri, păreau că au descoperit fericirea supremă și nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se strice între ei. În 2013, cele două vedete anunțau despărțirea, șocând astfel fanii care îi considerau familia perfectă. Din mariajul lor a rezultat o fetiță minunată, Violeta, cea care îi leagă și astăzi. 

În trecut, vedeta a lăsat să se înțeleagă că moticul rupturii dintre ei ar fi fost infidelitatea artistului. De data aceasta, Andreea merge mai departe si spune că ea nu a greșit cu nimic în relația cu Ștefan Bănică, ba chiar a încercat să facă tot ce i-a stat în putere pentru ca relația să meargă. 

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, prezentatoarea TV a mărturisit că au păstrat o relație de prietenie, mai ales că au împreună custodia fiicei lor, motiv pentru care  discută des la telefon și chiar petrec vacanțele împreună.

Mai mult decât atât, Andreea Marin nu ar spune nu unei colaborări cu fostul soț, însă este conștientă de faptul că nu se va întâmpla niciodată acest lucru.

„De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel