Ce spune Andreea Mantea despre relația cu Cristian Mitrea: A fost ultimul lucru toxic din viața mea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a vorbit despre cea mai toxică perioadă din viața ei.

Andreea Mantea a avut o relație cu Cristian Mitrea, pentru foarte puțin timp. În urma acestei relații, prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu David și, spune luptătorul, a ales să păstreze copilul, chiar dacă în acel moment ruptura dintre cei doi era deja produsă. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre cel mai toxic lucru din viața ei, făcând referire la bărbat.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic! Eu nu am nevoie să îmi expun durere, vorbesc eu cu mine, citesc o carte. (...) O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a spus Andreea Mantea, pentru cancan, potrivit Click.

Vedeta crede, în continuare, în iubire

"Iubirea există, e pe toate drumurile. Dar trebuie lăsată la o parte superficialitatea. Trebuie lăsat la o parte orgoliul. Acasă, suntem amândoi normali, lăsăm la uşă problemele de la serviciu. Cred că aşa făceau şi bunicii şi străbunicii şi părinţii lor", a mai spus Andreea Mantea. 

Andreea Mantea este mândră de David

"Sunt o femeie singură, cu un copil crescut exemplar, e haios, este ironic, este foarte deştept, îi place să citească. Nu îmi vine să cred că există aşa un copil la 7 ani. Eu singură am reuşit să fac asta. Mai am şi job, am avut de când l-am născut. El avea o lună şi jumătate de când m-am întors la muncă. Muncesc non stop, gătesc trei feluri pe zi. Pe lângă asta, am nevoie şi să fiu femeie, am nevoie de timpul meu personal, eu cu mine, cu o carte, cu yoga. Sunt fericită, sunt bine", a dezvăluit Andreea Mantea. 

Ce a spus Cristian Mitrea, tatăl lui David

Nu doar Andreea Mantea este de părere de faptul că a avut o relație toxică cu acesta, ci și luptătorul. Totuși, Cristian Mitrea spune că el nu și-a dorit de la bun început copilul, iar în relația lor nu a fost vorba vreodată de întemeierea unei familii, așadar, decizia Andreei Mantea de a fi mamă singură a fost una asumată.

„Alesesem să termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreuna 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost împreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel