Ce spune Anamaria Prodan despre o viitoare relație de iubire: „Am avut niște targeturi uluitor de înalte”

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dezvăluit ce calități trebuie să aibă bărbatul care vrea să îi cucerească inima. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după ce antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele unei femeie în vârstă de 29 de ani. 


Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în urmă cu câteva luni, sexy impresara a încercat să îl aducă înapoi acasă și mult timp a susținut că antrenorul doar o făcut o glumă atunci când a vorbit despre despărțire. 

Laurențiu Reghecampf se pregătește acum să devină tată pentru a treia oară alături de Corina Bilcon. 


Anamaria Prodan spune că nu își va vorbi niciodată soțul de rău și îi dă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă mai departe cu viața lui. Într-un interviu acordat celor de la PROSPORT, impresara a dezvăluit ce calități trebuie să aibă bărbatul care îi va cuceri inima în viitor. 


„Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro


Anamaria Prodan spune că Bebeto se întoarce mereu cu lacrimi în ochi după antrenamente, deoarece acest subiect îi afectează mult pe copiii lor, care aud sau văd adesea comentarii negative la adresa tatălui lor sau la adresa familiei. Sexy-impresara spune că își va apăra mereu familia dar și pe Laurențiu Reghecampf, doar de dragul copiilor. 


„Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău. Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva. Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a mai spus impresara. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel