Ce spun vedetele despre criza generată de prețurile carburanților. Dan Negru: Media-panica e cel mai bun bussines mondial!

Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe vedete au reacționat în mediul online, după ce s-au format cozi la benzinăriile din toată țara.

Pe 9 martie s-au creat cozi imense la benzinăriile din toată țara. Panica a pornit, după ce în mediul online au început să circule mai multe poze care arătau faptul că prețurile carburanților au crescut foarte mult, ajungând chiar și la 11 lei/ l. Oamenii nu doar că și-au făcut plinul la mașină, ci au umplut diferite bidoane, butoaie, blocând minute în șir pompa de alimentare. În acest fel, circulația mai multor orașe din țară a fost blocată, iar oamenii care chiar aveau nevoie să se alimenteze, au trebuit să aștepte și două ore. Ministrul Energiei a dat asigurări oamenilor pentru faptul că benzina și motorina nu se vor scumpi, rezervele de carburant sunt suficiente pentru toată lumea, iar controale se vor face în toate benzinăriile, pentru a fi pedepsiți cei ce chiar au mărit izbitor prețurile peste noapte.

Ce spun vedetele

În acest sens, mai multe vedete au scris despre acest eveniment pe rețelele de socializare, făcând diferite glume.

Cântăreața ADDA a postat o poză cu textul "Atenție, de mâine se tripleză prețul la cărți!"

Bursucu, prezentatorul de la Kanal D, a ironizat și el situația "S-a dat liber la restaurante, cluburi, mall-uri și cafenele și toată lumea e în benzinării!"

Adelina Pestrițu a postat și ea o poza în care face plinul la mașină. Un urmăritor chiar i-a scris vedetei în comentarii dacă "nu are și un cod de reducere" la carburant.

"În seara aceasta, la toate benzinăriile, în drum spre casă, cozi de zeci de mașini la pompă. În ziua în care ar trebui să sărbătorim, cu bucurie, "Lăsata măștii", la exact 2 ani de la cozile la pateuri și hârtie igienică, repetăm același tipar. "Cineva" vrea, cu prețul sănătății noastre mintale, să ne țină în modul de panică.", a scris ceva mai serios, Mihai Morar.

"Blackout, pana de curent mondială, virușii, cutremurile, acum benzina sunt cele mai bune afaceri media! În Americă, cea mai alertistă televiziune, FOX News, cu știrile de panică, a obținut anul trecut cele mai mari audiențe tv din ultimii 24 de ani! MSNBC, o tv cu știri moderate, a scăzut tot anul trecut cu 9%. 

Media-panica e cel mai bun bussines mondial! Trebuie să ne fie frică de frică. Ecranele nu vor spune asta! Dimpotrivă!", a scris și Dan Negru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel