Ce spun dinții despre personalitatea ta. Lidia Fecioru explică: ”Au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat  ce spun dinții despre personalitatea ta.

Lidia Fecioru a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, pe Antena 3, despre ce spun dinții despre personalitatea omului.

„Chiar dacă își modifică strungăreața, își modifică destinul. Dinții sunt ca o carte de vizită. Noi vedem imediat cartea lui de vizită. Așa poți să îți dai seama despre sănătatea corporală. Dinții țin foarte mult de câștig. Oamenii cu dinți subțiri, mici și ușor curbați sunt oameni care nu fac bani în viața lor. Doar supraviețuiesc în viață. Cei care bârfesc au probleme cu dinții. La un om cu strungăreață să te gândești de zece ori înainte să îi spui un secret. 

„Școala interioară”, așa se numesc dinții incisivi. Se mai spune că cu cât avem mai puțini dinți în gură, cu atât suntem mai săraci și în interior și în exterior. Cu cât au mai mulți dinți, sunt din medii mai înalte, au oportunități. Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris. Cei care au dinții drepți au coloană vertebrală, ajung în posturi de conducere”, a spus Lidia Fecioru. 

 

Lidia Fecioru, despre lucrurile care ne aduc bogăție

 

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt obiectele care ne aduc bogăție și noroc în viață.

Potcoava găsită aduce noroc, așa cum din bătrâni se spune. Ea trebuie pusă deasupra ușii. Se poate socoti ca un talisman al casei. 

Atunci când găsim chei ele simbolizează dezlegarea unor mistere, a unor situații. E bine să le păstrăm aproape, poate chiar alături de cheile noastre. O cheie ne poate aduce deschiderea unor drumuri în cel mai scurt timp.  

Un ceas funcțional este benefic - timpul se va schimba în favoarea noastră. Norocul intră în familia celui care l-a găsit. Dacă ceasul nu funcționează nu ar trebui păstrat niciodată în casă. Chiar și cele pe care le avem noi este bine să le îndepărtăm.

Un ceas defect luat și pus în casă aduce ghinion.

Ceasurile din casă care stau pe loc trebuie să fie într-o cameră cu un ceas funcțional.

 

Când găsim o mănușă se poate să construim o relație nouă. Dacă mănușa e încă caldă, poate prezice un partener loial. Pentru un afacerist, o mănușă poate fi semnul că se află pe drumul cel bun. 

Dacă ai găsit o icoană e semn bun și poate fi chiar talisman. Sfântul din icoană să îți fie protector!

Dacă găsim nasture este semn bun, putem primi o veste bună. Este bine să îl purtăm cu noi pentru a ne aduce vești bune. După ce ni s-a întâmplat acel lucru bun, este bine să aruncăm nasturele într-o apă curgătoare. Câte găuri are nasturele, atâtea vești!

Liliacul cu cinci petale! Dacă găsim o ramură cu flori ce au 5 petale e semn de noroc.  Bătrânii spuneau să și mestecăm o astfel de floare.

Monezile vechi sunt semn de prosperitate. Se pot pune în portofel sau acasă, unde ținem monezi. Acel ban găsit poate deveni talisman, de purtat permanent.  

Inelul sau verigheta - de regulă nu le purtăm din cauza amprentei energetice ale fostului proprietar. Dar e bine să le topim și să facem altă bijuterie. Dacă e un inel ieftin mai bine îl lăsăm acolo!

Dacă găsești o castană într-o zonă unde nu sunt castane e bine să o luăm. De ținut în portofel sau locul unde ținem bani. Există o legătură foarte mare între castane și bani! 

Nu uitați să vă folosiți intuiția, care vă spune ce e benefic și ce nu. De asemenea, obiectele se pot curăța energetic, cu agheasmă de la biserică, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel