Ce se va întâmpla cu casa lui Ion Dolănescu. Ionuț, fiul regretatului artist, a luat o decizie neașteptată

Data publicării:
Ionuț Dolănescu, instagram
Descriere foto: Ionuț Dolănescu, instagram

Ionuț Dolănescu a decis ce se va întâmpla cu casa tatălui său, Ion Dolănescu, de pe strada Caimatei.

Ionuț Dolăescu și fratele său, Dragoș Dolănescu au fost la cuțite mai mult timp, după ce tatăl lor s-a stins din viață. Cei doi s-au judecat mai mult timp pentru averea primită de la tatăl lor. Se pare că acum, cei doi frați au îngropat securea războiului și au ajuns la gânduri mai bune. 

Recent, Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să se mute în casa regretatului artist, Ion Dolănescu de pe strada Caimatei, din București. Acesta s-a gândit deja să înceapă renovările, ca în câteva luni să facă acest pas.

“Am decis să mă stabilesc în casa copilăriei mele, în casa tatălui, de pe strada Caimatei. Ca atare, am luat legătură cu un architect şi am ajuns amândoi la concluzia că locuinţa are urgent nevoie de îmbunătăţiri.

Nici nu mă miră, fiindcă imobilul are peste 100 de ani vechime, iar tata nu s-a mai îngrijit foarte tare de soarta ei în ultima perioadă a vieţii sale”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.

 

Ionuț Dolănescu este extrem de fericit că poate să se mute în casa părintească, însă investițiile vor fi destul de mari. Potrivit deciziei tribunalului, fratele său trebuie să îi dea despăgubiri de 150.000 de euro, dar și vila din Sinaia, de 300.000 de euro.

 

“Nu a mai investit nimeni în această casă de ani buni, dacă nu chiar de decenii. Am decis să o şi măresc, fiindcă având deja trei copii, am nevoie de spaţii mai mari. În plus, cred că voi alege şi varianta propusă de architect, de a-i adăuga şi o mansardă, lucru care cred că i se potriveşte foarte bine. O să dureze ceva până când casa va fi renovată, dar de acum nu mai contează, fiindcă acum casa e a mea, cu acte în regulă şi sunt foarte bucuros din pricina asta”, a adăugat Ionuţ Dolănescu pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel