Ce se întâmplă dacă porți în portofel o bancnotă împăturită sub formă de piramidă

Sursa foto: unsplash, autor Georgi Dyulgerov
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Georgi Dyulgerov

Sunt persoane care cred în superstiții și sunt dispuse să încerce toate trucurile posibile pentru prosperitate, sănătate ori, pur și simplu, noroc. Trucul acesta este fix pentru ei! Ce se întâmplă dacă porți cu tine mereu o bancnotă împăturită în formă de triunghi?

Strategia se numește „piramida” și este un truc pe care toți oamenii înstăriți de pe glob o aplică. Ce presupune ea? Să porți în portofel o bancnotă, indiferent de valoarea ei, împăturită în așa fel încât să se semene cu o piramidă. Deși pare o simplă superstiție, cei care poartă bancnota-triunghi în portofel spun că au simțit că prosperă de când au prins acest obicei şi că veniturile lor au sporit.

Alte metode de a atrage norocul

Colectați bani, de diverse valori, în pungi începând cu dimineața zilei de joi. Asta pentru că ziua de joi este ziua patronată de planeta Jupiter, care ne sporește șansa să nu risipim banii. Să adunăm bani în acest mod timp de 14, 21 sau 28 de zile, cifre care reprezintă multiplii lui 7, un număr foarte norocos. În tot acest timp, trebuie să purtați cu voi punguța cu aceste economii. Veți observa că proverbul „Ban la ban trage!” se adeverește.

Nu aruncaţi mărunții

Aduce noroc dacă aduni bănuţi-monede într-un borcan, pe care să-l păstrezi în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni. Economiile acestea vor atrage multe câștiguri suplimentare. Dacă găseşti pe drum un bănuţ, poţi să-l ridici numai dacă moneda are cifra în sus (valoarea banului); în acest caz, banul îţi aduce noroc. Dacă eşti tentat să ridici banul de jos, iar acesta are stema în sus, moneda aceasta îţi va aduce ghinion şi pierderi financiare. Nu este exclus, ca banul respectiv să fie aşezat astfel, în mod intenţionat, de cineva care vrea să scape de un ghinion financiar.

Nu mânca din veselă ciobită

Nu mânca şi nu bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare şi prosperitate – vesela spartă e ghinion şi viaţa se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iun 2022, 13:30 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience