Ce se întâmplă cu Rona Hartner după ce a aflat că suferă de cancer la plămâni în stadiul 4: ”Numai Dumnezeu putea să facă asta”

Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D

Rona Hartner traversează o perioadă dificilă, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul 4.

Rona Hartner trece prin momente dificile după ce medicii i-au dat un diagnostic crunt. Artista suferă de cancer în faza a patra și are metastaze la creier. Acum, vedeta este internată în spital de o săptămână și face chimioterapie.

Ce se întâmplă cu Rona Hartner după ce a aflat că suferă de cancer la plămâni în stadiul 4

Artista a mărturisit că nu se simte rău de la chimioterapie și suportă destul de bine, față de chimioterapiile pe care le-a făcut pentru cancerul de colon. 

 „Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta. O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”, a povestit Rona Hartner, într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

Rona Hartner recunoaște că acest cancer l-a făcut pe fond de stres și epuizare. Artista a mărturisit că nu dormea mai deloc și lua foarte multe somnifere, care i-au dat organismul peste cap. 

„Acest cancer l-am făcut pe fond de stres. La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa”, ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc. Luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul pentru că am vrut să fac eu totul. Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți altfel poți claca cu totul”, a mai dezvăluit Rona Hartner, pentru sursa citată.

Artista se descurcă foarte greu și cu partea financiară. Rona Hartner speră să reușească să își scrie cartea vieții, care să-i audcă și un mic venit. 

„Practic la ora actuală nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a completat ea.

 „Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și se simte ca la 185 de ani. Cu toate astea, artista speră să-și îndeplinească toate dorințele pe care le mai are și Dumnezeu să facă o minune.  

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner are metastaze la creier: „Eu nu mai câștig niciun ban”

 „Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu.

Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă. Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a completat Rona Hartner.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 aug 2023, 11:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience