Ce se întâmplă cu „iUmor” după plecarea lui Mihai Bendeac. Efectele se resimt din plin pentru Antena 1

Data publicării:
captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor

Antena 1 are probleme după placerea lui Mihai Bendeac de la „iUmor”.

„În puii mei” a fost show-ul de comedie apreciat de foarte mulți români, care se amuzau copios pe baza personajelor interpretate de Mihai Bendeac, în stilul său caracteristic. Chiar dacă avea un real succes, comediantul a anunțat dintr-o dată faptul că la momentul respectiv, urma să se difuzeze ultimul sezon al emisiunii, fără să ofere însă o explicație pe baza căreia a luat această decizie. Chiar dacă Mihai Bendeac și-a continuat atunci colaborarea cu Antena 1, prin intermediul altor emisiuni, „În puii mei” a dispărut de pe post, spre dezamăgirea tuturor. 

Ce se întâmplă cu „iUmor” după plecarea lui Mihai Bendeac

După plecarea lui Mihai Bendeac de la masa juraților, șefii Antena 1 l-au adus la masa juriului pe Costel Bojog, însă audiențele au fost în scădere. Ulterior, producătorii emisiunii l-au adus în platou pe Rocco Sifredi, cunoscut în industria filmelor pentru adulți, întreaga ediție fiind construită în jurul unor glume și comentarii cu tentă sexuală. Și de data aceasta cifrele au fost extrem de mici. 

Se pare că postul de televiziune Antena 1 nu mai este în preferințele telespectatorilor, după plecarea lui Mihai Bendeac de la „iUmor”.

Ce spune managerul lui Mihai Bendeac

Într-un interviu pentru Playtech.ro, managerul actorului a declarat că  actorul a rămas în trustul Antena 1, însă va fi implicat într-un alt proiect. 

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte”, a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

De ce a renunțat Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”

 Invitat de curând în podcastul realizat de Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a dezvăluit și care este motivul pentru care, la vremea aceea, a luat această decizie neașteptată.

„De ce ai oprit „În puii mei?”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță.

„Pentru că avea succes. L-am oprit pentru că atunci avea succes și atunci trebuie să-l oprești, din nefericire pentru mine. Nu-mi pare rău pentru că l-am oprit, în niciun caz.”, a fost răspunsul oferit de Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul iUmor

Mihai Bendeac a renunțat de curând și la scaunul său de juratul din cadrul competiției iUmor de pe Antena 1, motivele nefiind încă scoase la iveală. În acest context, odată cu această decizie care i-a uimit pe toți fanii actorului, s-au înjumătățit și veniturile sale. Momentan, artistul nu mai este implicat în niciun alt proiect TV, astfel încât veniturile sale de bază sunt cele pe care le încasează lunar de la Teatrului de Comedie din București, acolo unde își desfășoară periodic activitatea. Banii încasați de actor nu sunt deloc puțini, după cum au alți colegi de breaslă de-ai săi. Suma atinge aproximativ 6.500 de lei.

„Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a declarat Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii „iUmor”, în timp ce discuta cu Delia Matache, fosta sa colegă, potrivit cancan.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience