Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cătălin Măruță după ce acesta a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul făcut de moderator

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa instagram

Cătălin Măruță a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea lui, după ce acesta a fost diagnosticat cu COVID-19.

În urmă cu o zi, Cătălin Măruță a anunțat că atât el cât și familia lui se află în izolare pentru 14 zile. Deși nu a menționat că au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, toată lumea a speculat acest lucru în urma informațiilor transmise de prezentator.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (...) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruță, în urmă cu o zi pe rețelele de socializare.

Cătăin Măruță a dezvăluit ce se va întâmpla cu emisiunea lui în următoarea perioadă

Recent, Cătălin Măruță le-a transmis tuturor fanilor, pe rețelele de socializare că se vor revedea în curând la TV.

”Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”, a spus Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel