Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a fost externat din spital. Familia a luat decizia

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Alexandru Arșinel a fost externat de la Spitalul Fundeni din Capitală, iar familia a decis să nu îl mai ducă la căminul de bătrâni unde fusese internat înainte ca starea sa de sănătate să se degradeze. 

În urmă cu o săptămână, Alexandru Arșinel era dus, de urgență, la spital. Actorul era internat într-un cămin de bătrâni, de câteva luni, unde era îngrijit de personal medical. Cu toate astea, angajații centrului pentru vârstnici s-au alarmat, după ce starea acestuia de sănătate s-a deteriorat, astfel că l-au dus la Spitalul Fundeni, din Capitală. 

Ce spunea familia acestuia despre starea de sănătate a actorului


Deși s-a zvonit că starea acestuia de sănătate era una gravă și că nu ar fi fost îngrijit corespunzător, fii actorului au negat acest lucru, și au transmis, în repetate rânduri, că Alexandru Arșinel este stabil. 

„Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus Cristina Arșinel potrivit playtech.

Unde a fost dus Alexandru Arșinel după externare


Acum, actorul a fost externat din spital, iar familia acestuia a decis să nu îl mai ducă în centrul de bătrâni, ci într-un spital privat, potrivit Cancan. 

 

Soția actorului este paralizată

 

În luna martie a acestui an, după o perioadă în care a stat departe de public, Alexandru Arșinel a fost invitat la  Antena Stars, unde a vorbit despre probleme de sănătate cu care se confrunta.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

 

Alexandru Arșinel a dezvăluit chiar și faptul că nu se mai poate îngriji singur, fapt pentru care a angajat pe cineva să se ocupe de asta. 

"Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă", a adăugat artistul, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel