Ce se întâmplă când doi nativi din același semn zodiacal se căsătoresc. Nu te așteptai la asta

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Dacă ești un fan al astrologiei, probabil că îți cunoști compatibilitatea horoscopului ca în palmă. Acestea fiind spuse, te-ai gândit vreodată ce s-ar întâmpla dacă te-ai căsători cu cineva care s-a născut sub același semn zodiacal ca și tine? Să fii într-o relație cu cineva care îți împărtășește o mulțime de trăsături este cheia pentru a-ți găsi fericirea sau, dimpotrivă, va duce la dezastru și suferință?

Berbec

Doi Berbeci vor începe în forță, dar vor eșua curând. Dacă doi Berbeci s-ar căsători, fără îndoială că s-ar înțelege la început, iar apoi lucrurile probabil că s-ar prăbuși. Berbecii au caractere atât de puternice și de înflăcărate încât este imposibil să funcționeze pe termen lung.

 

Taur


Doi Tauri sunt ca doi tauri încăpățânați. Căsătoria a doi Tauri va fi plină de suișuri și coborâșuri. Când lucrurile merg bine, vor putea să se încurajeze unul pe celălalt să lupte pentru măreție, dar când vremurile devin grele, amândoi vor fi prea încăpățânați pentru a comunica.

 

Gemeni

Doi Gemeni sunt prea imaturi. Acest cuplu cu siguranță nu se va plictisi niciodată, dar râsul nu este tocmai ceea ce ține o căsnicie împreună. Ori de câte ori se vor confrunta cu orice fel de problemă sau inconvenient, se vor strădui să ia o decizie matură și să facă ceea ce trebuie.

 

Rac


Doi Raci se potrivesc perfect. Dintre toate semnele zodiacale, un cuplu dublu Rac are cele mai mari șanse de a supraviețui experienței căsătoriei. Racul este în mod natural grijuliu și înțelegător, ceea ce înseamnă că nici măcar cele mai mari obstacole nu pot arunca acest duo în afara cursului!

 

Leu

Doi Lei nu ar trebui să se căsătorească niciodată! Această pereche este un dezastru care stă să se întâmple! Doi Lei la fel de vanitoși nu vor face decât să se frustreze unul pe celălalt atunci când se vor lupta pentru atenție. Personalitățile lor explozive vor declanșa, de asemenea, niște certuri uriașe.

 

Fecioară

Două Fecioare fac o pereche solidă. Dacă două Fecioare ar merge la altar, căsnicia lor ar merge, fără îndoială, până la capăt. Fecioarele sunt în mod natural competitive și ar scoate ce e mai bun unul de la celălalt, însă a fi prea competitiv ar putea deveni insuportabil...

 

Balanță

Două Balanțe au șanse mari. Dacă Balanța se căsătorește cu o altă Balanță, poți miza pe faptul că vor fi conectați emoțional și în ton. Din punct de vedere sexual, se potrivesc de minune, dar lipsa lor de hotărâre îi va face să cadă în capcana certurilor și a dramelor constante.

 

Scorpion

Doi Scorpioni sunt imprevizibili. Pentru ca acest duo să funcționeze ca un cuplu căsătorit, comunicarea lor trebuie să fie ireproșabilă. Nu există nicio îndoială despre scântei care zboară aici, dar este pasiunea cu adevărat o bază solidă pentru o relație? Gelozia lor este, de asemenea, susceptibilă să îi rețină.

 

Săgetător

Doi Săgetători sunt ținte de căsătorie. Un cuplu căsătorit format din doi Săgetători are un potențial excelent. Această pereche se va distra foarte mult împreună și se vor alina reciproc în momentele dificile. Singura problemă este reprezentată de problemele lor de comunicare, care trebuie rezolvate dacă vor să-și vadă prima aniversare de nuntă!

 

Capricorn

Doi Capricorni ar trebui să se evite unul pe celălalt. Acest cuplu căsătorit este lipsit de pasiune, ceea ce face ca relația să fie plată și fără viață. Cu toate acestea, se vor motiva și provoca unul pe celălalt să facă mai bine. Au mai multe șanse să mențină o prietenie puternică decât o căsătorie...

 

Vărsător

Doi Vărsători sunt fără speranță împreună. Doi Vărsători sunt mai degrabă prieteni decât iubiți și confidenți. Această relație este cu siguranță mai mult platonică decât orice altceva...

 

Pești

Doi Pești se vor potrivi. Pasiunea intensă este cu siguranță la datorie atunci când doi Pești se căsătoresc. Aceasta este o pereche solidă care, în ciuda tuturor lucrurilor, reușește să se înțeleagă complet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel