Ce salariu primește Elena Lasconi după ce a ocupat funcția de primar din Câmpulung Muscel: ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Data publicării:
Elena Lasconi, sursa instagram
Descriere foto: Elena Lasconi, sursa instagram

Elena Lasconi a dezvăluit ce salariu primește în funcția de primar. Vedeta a renunțat la televiziune în urmă cu un an.

Elena Lasconi a decis să renunțe la televiziune și să se bage în politică. Fostul jurnalist PRO TV a ocupat funcția de primar în Câmpulung Muscel. Cu toate astea, se pare că Elena Lasconi primește un salariu mult mai mic decât cel pe care îl câștiga la PRO TV, deși are mult mai multe bătăi de cap în funcția pe care o ocupă în prezent.

Potrivit acesteia, cel mai mult îi place să oficializeze casătorii, acesta fiind și motivul pentru care a acceptat să se întoarcă, recent, în fața micilor ecrane, deși locuitorii orașului Câmpulung Muscel i-au reproșat că nu o să se mai ocupe de primărie.

Elena Lasconi va apărea în cadrul noii emisiuni care se difuzează la Pro TV, din 7 septembrie, și care se numește „Căsătoriți pe nevăzute”. Primărița orașului Câmpulung Muscel joacă rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial.

“Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvălui Elena Lasconi, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

 

Elena Lasconi  a oficializat căsătoria Alexandrei Stan

 

Elena Lasconi este cea care a oficializat nunta Alexandrei Stan cu iubitul său. Aceasta a povestit pe rețelele de socializare cum s-a desfășurat întregul eveniment.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră @alexandrastan și Emanuel!„, a fost mesajul publicat de Elena Lasconi pe rețelele sociale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel