Ce CADOU să îi iei de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de zodie. Fii SIGUR că o vei surpinde

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Este firesc să vrei să-ți faci partenerul să se simtă iubit, mai ales în această zi. Iar cadourile sunt o mare parte din asta, deoarece cel potrivit ar putea face ca cealaltă persoană să se simtă înțeleasă la un nivel mai profund.Selectarea cadoului perfect este foarte importantă, deoarece cel greșit ar putea să o facă să se simtă ca și cum nu o cunoști sau că nu te-ai gândit suficient de mult la alegerea lui. Din fericire, semnul ei zodiacal poate fi de mare ajutor pentru a-i dezvălui ce-i place și ce nu-i place. 

 Berbec

Femeia Berbec este îndrăzneață și pasională. Dar există două tipuri de femei Berbec, iar tu ai putea găsi cadoul perfect în funcție de categoria în care se încadrează. Primul tip este pasionat de frumusețe și modă. Celălalt tip are nevoie de emoții constante în viața ei, altfel se plictisește. Pentru Berbecul care este pasionat de frumusețe și modă, cadoul ideal pentru ea ar fi o geantă de designer sau un card cadou. Pentru cealaltă femeie Berbec, o zi plină de activități este cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi; du-o într-un parc de distracții sau mergeți împreună într-o excursie spontană cu mașina.

 

Taur

Femeia Taur este îndrăgostită fără regrete de lux și confort. Acest lucru înseamnă că trebuie să îi cumperi ceva care să o facă să se simtă răsfățată. Cadourile ideale pentru ea sunt hainele de firmă, o sticlă de parfum, bijuterii fine sau mâncare. Poți să o scoți la un restaurant de lux, dar și micul dejun la pat ar face ziua specială.

 

Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de multă emoție și distracție în viața ei. De asemenea, este foarte sociabilă și vrea să fie în preajma celorlalți, chiar și în cea mai romantică zi a anului. Ai putea să o duci la bowling, dar dacă vrei să o faci să fie foarte specială, du-o într-o excursie în grup într-un loc special. Alte idei de cadouri includ accesorii precum eșarfe, inele și brățări, sau, pentru că îi place să citească, o carte este, de asemenea, o alegere bună.

 

Rac

Racii sunt sentimentali și adoră să se simtă îngrijiți. Este esențial să îi iei ceva care să o facă să se simtă caldă pe dinăuntru.
Albumele foto cu imagini doar cu voi doi, un coș plin de lumânări și uleiuri esențiale și chiar și ustensilele casnice o vor face fericită. Dar o cină la lumina lumânărilor urmată de o noapte plină de îmbrățișări este în topul celor mai romantice cadouri romantice pentru ea.

 

Leu

Oferirea și primirea de cadouri este unul dintre limbajele de dragoste de top pentru această femeie, care adoră să se simtă răsfățată. Ea are nevoie să se simtă specială, iar primirea cadoului perfect poate face exact acest lucru. Femeile Leu iubesc bijuteriile (gândiți-vă la pietre prețioase superbe). De asemenea, tind să le placă hainele extravagante și petrecerile. Dacă orice altceva nu reușește, scoate-o în oraș la un restaurant drăguț unde se servește vin bun.

 

Fecioară

Femeia Fecioară este conștientă de ceea ce pune în corpul ei, așa că cadourile care se adresează pasiunilor ei sunt opțiuni bune. Îi place să aibă grijă de lucruri și de ceilalți, de asemenea. Sunt câteva lucruri pe care le poți oferi femeii Fecioară. I-ar plăcea o carte despre sănătate, o plantă sau un animal de companie mic, iar cu bijuterii fine și delicate nu poți da greș.

 

Balanță

Balanța iubește dragostea și lucrurile frumoase, așa că nu poți da greș cu cadouri tradiționale. Un lucru de care trebuie să țineți cont și de faptul că prezentarea este foarte importantă, așa că asigurați-vă că împachetați totul frumos.
Florile, o cutie de ciocolată frumos împachetată sau bijuteriile fine sunt cadouri excelente. De asemenea, îi place să petreacă timp cu partenerul ei mai mult decât orice altceva, ceea ce înseamnă că ai putea să o scoți în oraș la cină sau să mergeți împreună la un film.

 

Scorpion

Este foarte greu să găsești cadoul perfect pentru femeile Scorpion, deoarece sunt atât de secretoase, chiar și în ceea ce privește hobby-urile lor. Ele iubesc jocurile de putere, iar cadourile care îi afirmă puterea în lume sunt întotdeauna opțiuni bune.
 Ia-i o servietă sau o geantă frumoasă din piele, potrivită pentru întâlnirile din sala de consiliu. Datorită alura ei naturală, lenjeria sexy ar putea fi un cadou drăguț pentru amândoi. Chiar și romanele cu mistere criminale îi vor trezi interesul.

 

Segetător

Nimic nu-l face pe Săgetător mai fericit decât experiențele distractive și îi place să învețe lucruri noi. De asemenea, îi place să facă lucruri, să plece în aventuri și să petreacă timp cu cel pe care îl iubește. Înscrie-o la cursuri pe care și-a dorit întotdeauna să le urmeze, cum ar fi gătit sau pictură. Pentru că are poftă de călătorii, du-o într-o excursie spontană undeva nou, sau fă o activitate în aer liber, cum ar fi caiac sau patinaj pe gheață.

 

Capricorn

Capricornului îi plac cadourile care sunt bine gândite. Dar acestea trebuie să fie și de bună calitate, așa că asigură-te că nu ești prea zgârcit atunci când te decizi ce să-i iei. articolele din piele sau bijuteriile practice sunt opțiuni bune. Dar cum ține foarte mult la munca și cariera ei, îi poți face cadou și cămăși de mătase și costume de afaceri.

 

Vărsător

Femeii Vărsător îi plac cadourile care sunt unice, așa că, probabil, nu va fi fericită să primească cadouri generice. Luați-i cadouri care se adresează hobby-urilor și intereselor ei speciale.  Femeilor Vărsător le-ar plăcea să primească cele mai noi gadgeturi, jocuri video sau, pentru tipul activist social, tricouri sau obiecte decorative cu citate îndrăznețe. Piesele unice de bijuterie sau de artă sunt alte opțiuni excelente pentru această femeie excentrică.

 

Pești

Pentru această femeie profund emoțională, îi place să se poată exprima prin anumite mijloace. Mai presus de toate, femeia Pești vrea să se simtă apreciată, iubită și relaxată.
 Oferă-i un jurnal sau o carte de colorat pentru ca ea să se poată exprima. Dacă este epuizată de monotonia zilnică, du-o într-o excursie într-un loc liniștit și senin, cu un peisaj frumos. Alte cadouri minunate includ măști faciale calmante, lumânări parfumate sau uleiuri esențiale pentru un calm suprem.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel