Ce s-a întâmplat cu lucrurile și hainele lui Petrică Mâțu Stoian. Dezvăluirile făcute de sora artistului

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a dezvăluit unde sunt lucrurile și hainele regretatului artist. Familia nu a intrat în posesia lor. 

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că familia nu a intrat în posesia lucrurilor regretatului artist, deoarece aceastea se află în casa din Craiova, acolo unde artistul a locuit o bună perioadă de timp. Femeia a mărturisit că va încerca să ia legătura cu fostul impresar al interpretului de muzică populară pentru a vedea dacă reușește să intre în posesia lucrurilor, deoarece își dorește ca acestea să fie puse în muzeul din casa părintească a artistului, pe care îl are de gând să-l deschidă în curând.

”Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Acces Direct.

 

Muzeul va fi la Isverna, la casa părintească

 

Sora regretatului artist a povestit că a avut un șoc când a auzit informații conform cărora  posibila casă părintească a artistului să fie pusă pe firmă, însă ulterior a aflat că lucrurile nu stau așa, ci este într-adevăr pe numele cântărețului.

 

”Am aflat, din vorbă, că e pe firmă casa, am verificat și am văzut că nu e pe firmă. Am aflat și m-am supărat și pentru casa aia, voiam să-i fac acolo muzeu, să-i expun toate lucrurile acolo, asta m-a durut cel mai rău, că m-am gândit că nu mai pot să fac nimic”, a spus Maria Tărchilă pentru sursa citată.

 

Citește și: Doru Gușman a răspuns acuzațiilor făcute de sora lui Petrică Mâțu Stoian. Ce spune impresarul despre averea regretatului artist



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel