Ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Iurie Darie. Dezvăluirile cutremurătoare ale Ancăi Pandrea

Data publicării:
Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV
Descriere foto: Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea în care Iurie Darie și-a dat ultima suflare.

Anca Pandrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, unul cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Din nefericire, anul 2012 avea să fie unul tragic pentru actriță, dar și pentru cei care l-au iubit pe Iurie Darie. Marele actor s-a stins din viață, iar această veste căzut ca un trăsnet peste lumea teatrului, dar și peste cei care l-au iubit pe acesta.

Au trecut nouă ani de atunci, însă Anca Pandrea nu a încetat să se gândească la omul care i-a fot întotdeauna aproape. Rămasă singură, bolnavă, femeia își aduce aminte de toate momentele petrecute alături de soțul ei.  Cu toate astea, amintirile din noaptea în care marele actor și-a dat duhul o bântuie și acum pe celebra actriță. Anca Pandrea a povestit, cu lacrimi în ochi, ultimele momente pe care le-a petrecut alături de partenerul său Iurie Darie.

Văduva lui Iurie Darie a povestit că partenerul său s-a stins din viață chiar în brațele sale.

„L-am încălzit toată noaptea cu corpul meu, doar capul îi era rece. Nu înțelegeam de ce nu mă mai strânge de mână, de ce nu-mi răspunde. Foarte târziu am realizat ce se întâmplase. E ultima amintire pe care am avut-o cu el, cea care mă chinuie în fiecare zi de 9 noiembrie. E ziua în care Iura al meu s-a dus. L-am sunat pe fiul său să-l anunț, dar Ducu mi-a răspuns atunci că o să ajungă abia dimineața să-și vadă tatăl”, a declarat actrița pentru impact.ro.

 

Anca Pandrea, infectată cu COVID-19

 

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Tot mai multe persoane au fost testate pozitiv cu virusul care a pus stăpnire pe întreaga lume. Printre aceștia se numără și Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie. Femeia a declarat că se află acasă, în izolare. Totodată, văduva lui Iurie Darie a precizat că este foarte slăbită și că a mai și căzut  în casă lovindu-se destul de rău, acum având numeroase vânătăi pe tot corpul.

Anca Pandrea susține că a contractat virusul la spital, când a mers să își facă niște analize.

“Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer”, a spus ea pentru Click.ro.

 

Actrița a mărturisit că i-a sărit în ajutor și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a ajutat-o pe soția lui Iurie Darie cu medicamente.

 

“Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel