Ce s-a decis în cazul lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este certat într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism

Data publicării:
Alex Bodi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Bodi, sursa foto Instagram

Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. 

Alex Bodi a contestat decizia magistraților de a-l aresta preventiv în urmă cu două săptămâni și a cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. Azi, cererea afaceristului a fost respinsă, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu va petrece cel puțin alte două săptămâni în spatele gratiilor, potrivit spynews.ro


Afaceristul este cercetat de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.


În urmă cu ceva timp, DIICOT anunța trimiterea în judecată a lui Alex Bodi în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Alți 29 de inculpați au fost acuzați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat al DIICOT.


Alex Bodi povestea într-un live pe rețelele de socializare motivul pentru care a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Afaceristul ar fi avut probleme de sănătate, iar medicii i-au recomandat să stea în repaus timp de câteva zile. 


„Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

 

Alex Bodi rupe tăcerea despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. De la ce a pornit totul: „Nu există scuză, dar… „

 

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări.
Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez.

Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.


Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane”, a declarat Alex Bodi, la emisiunea lui Denise Rifai.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel