Ce reprezintă cifra casei în care trăiești. Mihai Voropchevici: „E cifra impulsului primar”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Mihai Voropchevici a dezvăluit ce reprezintă cifra casei în care trăiești.

Mihai Voropchevici a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, ce reprezintă cifrei casei în care locuiești.

”Apartamentul sau casa în care locuiți poate fi un scut de apărare pentru voi și veți primi toate acele lucruri benefice pe care vi le doriți dacă și vibrația numelui sau cifra de destin e în concordanță cu cifra sau numărul locuinței. Spunem asta, pentru că ați văzut și în alte împrejurări: când mergeți în vizită la cineva, vă puteți bine simți în acel, dar puteți să vă simțiți mai neplăcut. Puteți să mai apelați și la un proverb care spune că șederile scurte sunt cele mai plăcute. Aceste calități ale casei se manifestă asupra noastră pentru că avem cifre de la 1 la 9. Fiecare cifră are vibrația ei. Poate fi o cifră mai puternică, una mai îngăduitoare, alta mai dură. Sunt și persoane care spun că nu se simt bine la ei acasă și când află că e din cauza cifrei, fac un schimb de locuință.

Nu putem să ne căsătorim toți cu același număr de destin! Vorbim despre spiritul acesta al apartamentului și ne gândim că, într-un bloc, pe scara 1, sunt 15 apartamente, dar avem numere de la 1 la 15. Când am ajuns la apartamentul cu numărul 9, acolo s-a oprit numărătoarea. Ce urmează de la 11 sunt combinații de câte două cifre sau 3 sau 4 numere, atunci nu facem altceva decât să adunăm cifră cu cifră până obținem o singură cifră între 1 și 9. Dacă stați la apartamentul 11, înseamnă că vibrația casei este 2.

Cifra casei 1: apartament bun pentru cadrele militare

Mihai Voropchievici, despre cifra casei 1. Casa cu numărul 1 arată începutul și originea energiei. e cifra impulsului primar. Aici se vor simți bine cei care tind să devină conducători, care pot deschide drumul celorlalți. E un apartament bun pentru oricine încearcă să își exprime individualitatea. Totodată, în acest apartament se poate simți singuratic. Pot avea acești oameni perioade în care să fie izolați de ceilalți, să își găsească liniștea, pacea doar ei cu ei. Într-un astfel de apartament se simt bine chirurgii, cadrele militare, inspectorii, polițiștii și învățătorii.

Partea negativă e că acest 1 e supus influenței elementului foc. Focul înseamnă acțiune, dar face și prăpăd. De aceea, trebuie să fiți atenți cum vă comportați cu focul, cu aparatura electrică, cuptorul, aragazul, prize etc. Într-un astfel de apartament nu poate locui, de pildă, un pompier sau un potcovar, dacă vorbim de cei care locuiesc la țară. E bine să aveți în apartament sau casă, într-un colț, o piatră de rubin sau de diamant.

Apartamentul cu cifra 2, locul perfect pentru tinerii căsătoriți

Mihai Voropchievici, despre cifra casei tale! Apartamentul cu numărul 2 e foarte bun mai ales pentru tinerii căsătoriți. Poate fi și o cameră de hotel unde tinerii să își petreacă luna de miere. E un loc bun pentru a trăi cu partenerul pe care îl iubiți cu adevărat. Încărcătura energetică pozitivă își va lăsa amprenta asupra întregii vieți. Dacă locuința în care locuiți permanent e marcată de cifra 2, e bine să luați viața mai simplu, fără complexe. Dacă aveți complexe, veți intra în conflict cu duhul apartamentului și veți simți nevoia de a pleca mereu de acasă.

Numai gândul de a reveni acasă vă va crea o stare neplăcută într-un astfel de caz. 2 e o cifră de armonie, de pace și de echilibru. Aveți grijă că se pot întâmpla des sinucideri prin spânzurare ori consumul de tot felul de substanțe interzise, care duc la distrugeri de vieți, de suflete și de familii totodată. Trebuie să avem grijă ca toate robinetele să fie în ordine, să le închideți când nu aveți nevoie de apă, Apartamentele cu cifra 2 se inundă foarte des.

Toți cei cu înclinații artistice se simt bine aici. Casa e a frumosului. Aici pot locui creatori de modă, sculptori, decoratori, arhitecți sau pictori. Se împacă bine și politicienii, diplomați sau cei care sunt pasionați de științele oculte. E bine să aveți în acest apartament imaginea Lunii, a satelitului Terrei sau o statuetă care reprezintă balanța. E bine să aveți o piatră de opal sau safir.

Vibrația locuinței cu cifra 3 îi ajută pe familiști

Vibrația 3 vine cu controverse. Într-un astfel de apartament poate trăi numai o familie sau chiar două familii unde există iubire cu adevărat. E un număr care vă cere să abordați corect toate problemele de zi cu zi. Nu umblați cu minciuna dacă locuiți într-o casă sau apartament cu numărul 3. Este cel mai bun apartament pentru întâlniri, petreceri, veselii.

Duhul locuinței este gelos și, de aceea nu se recomandă când vă întoarceți de la serviciu să vă mai opriți și pe la alte case. Dacă soțul își înșală soția sau invers, se va afla neapărat. Aceasta e locuința adevărului, unde lucrurile urâte ies la iveală.

Cifra casei 4: succes pentru cei care vor realizări materiale

Cifra 4 la casă sau apartament este cea mai potrivită. Aici puteți fi fericiți și iubiți dacă priviți viața la modul serios. Spiritul casei se împacă bine cu oamenii muncitori și gospodari.

E un loc ideal pentru cei care vor să realizeze ceva în plan material prin muncă cinstită. Dacă așa ceva nu se întâmplă, de aici se poate ajunge direct în pușcărie. Locuința cu cifra 4 nu e potrivită pentru oamenii instabili, pentru leneși, pentru puturoși.

Am ajuns și la 5

E o cifră bună oamenilor care nu se tem de schimbări, de peripeții și aventuri. Voiajorii, oamenii care au permanent o muncă de teren, care fac deplasări, negustori, afaceriști își găsesc aici locul. Aici sunt vânătorii, ziariștii, profesorii de educație fizică, dansatori, toți cei care au parte de mobilitate. Aici trăiesc bine numai luptătorii.

Aici nu pot trăi bine cei cu o viață monotonă și liniștită. 5 se înțelege bine cu oamenii care ignoră pericolul, cu îndrăzneții. Un astfel de om se va încadra perfect într-un astfel de apartament. Atenție mare la incendii! Graba cu care pleacă din casă poate declanșa focul. Aici există cea mai mare tendință a oamenilor de a dormi cu țigara nestinsă.

Vibrația 6, bună pentru iubitorii de frumos și confort

Vibrația 6 e una bună și foarte bună pentru oamenii care iubesc confortul familiei. Dacă sunteți mereu gata să săriți în ajutorul cuiva, apartamentul cu cifra 6 e cel mai benefic pentru voi. Dacă aveți astfel de aptitudini, căutați o casă care să aibă cifra 6 sau rezultatul numărului să fie 6.

Dacă sunteți un subaltern, sunteți bine veniți în această locuință. Această cifră vă poate face să vă doriți prea multe într-o perioadă mai scurtă. Va trebui să depuneți eforturi considerabile. Spiritul lui 6 are mai multă nevoie de armonie decât 2, căci avem de trei ori cifra 2.

Când cineva se ceartă în acest apartament vor constata că se strică o țeavă sau se blochează robinetul, căci e o locuință sub stihiile apei. Apa vine să stingă focul dintre tine și partener sau copii, depinde cu cine te cerți. E indicat să nu vă certați într-o astfel de locuință.

Dacă atmosfera nu e armonioasă mult timp, într-un viitor nu îndepărtat se poate inunda apartamentul sau să fiți voi inundați de la un etaj superior. Spiritul 6 se împacă bine cu oamenii a căror activitate ține de frumos și estetic.

Mihai Voropchievici, despre cifra casei 7

Cei care locuiesc într-o casă sau un apartament cu cifra 7 trebuie să știe are o dublă valoare. E atât de bun pentru cei care preferă să caute bogăția spirituală, inspirați divină, cât și pentru cei care vor să se ocupe de afaceri, business. Într-un apartament cu 7 forța materială, banul nu e prioritar. Locatarul este protejat de Divinitate.

Dacă ești ahtiat după bani, însă, e bine să te muți la o casă cu 8 sau 4. 7 poate fi folosit numai dacă ești atât de încrezător în forțele tale încât să ai curajul să faci lucruri mărețe. 7 e bun pentru oamenii extrem de inteligenți.

Cât despre 8, această cifră simbolizează forțele materiale concentrate în vederea atingerii aspirațiilor omului! 8 se revarsă asupra omului când eforturile oamenilor trebuie răsplătite corespunzător. Dacă locuiți la un apartament cu 8, dacă faceți bine, primiți bine. Dacă faceți rău, aveți parte de rele. E cea mai puternică vibrație din toată gama numerologică a apartamentelor.

 Aici pot trăi bine numai oameni foarte siguri pe ei. Aici se stabilesc oamenii care trebuie să își primească o răsplată de la viață. De aceea, aici se pot petrece crime bestiale și greu de explicat, pentru că sunt locuite de oameni ce pot avea probleme majore cu ei înșiși.

9 nu iartă pe cei care comit greșeli sau cei care sunt slabi din fire. Cifra 9 e condusă de forța stihiei foc și cere de la locatari altruism și generozitate. Dacă vreți să contribuiți la dezvoltarea națiunii pe plan moral, spiritual sau economic, puteți călca pragul unei case cu cifra 9 cu toată încrederea.  9 e sub oblăduirea elementului foc.”, a spus Mihai Voropchevici. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel