Ce relație este între Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Cei doi au recunoscut: ”De mult timp...”

Data publicării:
Sursa foto: Maia Morgenstern și Marius Bodochi, captură YouTube/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Maia Morgenstern și Marius Bodochi, captură YouTube/ La Măruță

Maia Morgenstern și Marius Bodochi  au făcut câteva dezvăluiri despre relația lor. 

Maia Morgenstern (60 de ani) și Marius Bodochi (63 de ani)  se numără printre cei mai mari actori din România. De-a lungul timpului, cei doi au jucat în nenumărate piese de teatru și filme românești.

Invitați în cadrul emisiunii „La Măruță”, cei doi actori au făcut câteva mărturisiri despre relația lor și despre circumstanțele în care s-au cunoscut.

Ce relație este între Maia Morgenstern și Marius Bodochi

Cei doi au recunoscut că sunt prieteni de foarte mulți ani și că se înțeleg de minune, mai ales că au împărțit scena de nenumărate ori. Cel mai recent film în care au jucat împreună fiind „Capra cu trei iezi”

„Marius: Între noi doi? Da, de mult timp.
Maia: Există nădejde între noi, așa aș numi-o, că na, să o fac acuma pe deșteapta că prea încerc eu să fiu exuberantă. Este nădejde, e umăr la umăr.
Marius: Nu-mi mai aduc aminte (n.r. când s-au cunoscut).

Maia: De-o viață, dintotdeauna, cred că dinainte de a mă naște.
De asta îi spun anti-depresivul. Nu există conflicte, nu există mofturi, nu există orgolii, nu există nimic.

Cătălin Măruță: Actorii mai au și orgolii.
Marius: Dar de ce? Dacă ai prea multe orgolii, mori. Nu, nu e bine.
Maia: Când ai atât de mult de lucru cum are domnul Marius Bodochi, când așteaptă atâtea proiecte care sunt la rând, pierdem timpul, pierdem energia, pierdem vremea cu false probleme.
Marius: Și e o meserie unde nu-și au loc orgoliile, poate așa, un pic de țâfnă, pentru că e o meserie, vorba doamnei Olga Tudorache, când eram într-o zi și jucam piesa Regina Mamă, acum mulți ani, și ofta înainte de a intra în scenă și am întrebat-o: «Vă simțiți rău, se întâmplă ceva»? Și mi-a zis: «Măi, Marius, fac meseria asta de 75 de ani și îmi dau seama că nu știu nimic». Și mie mi s-a părut genială treaba asta și într-adevăr: nu știm nimic. De fiecare dată e altfel și e bine că nu știm nimic, atunci ne putem păstra viu copilul din noi”, au povestit cei doi în cadrul emisiunii.

Citește și: MAIA MORGENSTERN: ”Da, sunt la apusul vieții și de aceea îmi las și părul alb. Nu îmi ascund vârsta, îmi trăiesc plenar trecerea prin viață!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel