Ce relație are Saveta Bogdan cu ginerele american. Artista l-a învățat să facă sarmale: "M-a fotografiat, se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine..."

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, instagram

Saveta Bogdan a dezvăluit cum se înțelege cu ginerele american. 

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Pe lângă cariera de succes, artista se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Vedeta recunoaște că este în relații foarte bune cu fiica și ginerele său. Cu toate astea, singurul regret al artistei este că nu îi poate vedea mai des și asta pentru că cei doi sunt stabiliți peste hotare. 

Ce relație are Saveta Bogdan cu ginerele american

Chiar și așa, cu fiecare ocazie, Saveta Bogdan merge în America la fiica sa. Din nefericire, Paștele nu l-a putut petrece alături de cei doi, deoarece a fost foarte ocupată cu concertele, însă acum vedeta va merge în America. 

Saveta Bogdan recunoaște că se înțelege de minune cu ginerele american și chiar l-a învățat să gătească preparate tradiționale românești, sarmalele fiind preferatele lui. 

„Ginerele este înnebunit după sarmale, slăninuța noastră din Ardeal și pălinca noastră. Soțul fetei mele s-a învățat să facă sarmale. Îi plac foarte mult. Și pentru că fata mea nu se omoară să le facă, a învățat ginerele meu de la mine. Ce credeți că a făcut? M-a fotografiat și se uită cum le-am înfășurat și le face și el ca mine. Am observat că îi place să mă imite', a declarat, pentru viva.ro, cântăreața Saveta Bogdan.

Cât despre limba română, artista spune că ginerele său a învățat doar câteva cuvinte.

'Ginerele meu nu prea a învățat românește, doar prostii știe. Astea se învață prima dată', a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Saveta Bogdan, cu varza murată în geamantan

Saveta Bogdan a mărturisit că a pregătit varza murată, pentru a o lua cu ea peste ocean. Artista a precizat că a congelat foile de varză și le va împacheta foarte bine în bagaj.

'Pentru Cătălina nu iau cu mine nici sarmale și nici cârnăciori, prefer să le fac acolo. Dar o să iau niște foi de varză, le bag cu mine, congelate. Le pun într-un pantof, le ascund în bagajul de cală. Iau vreo 40 de foi și le împachetez și ne prind tare bine la destinație. Le iau congelate ca să nu miroasă', a povestit Saveta Bogdan, pentru viva.ro.

Îndrăgita interpretă de muzică populară nu uită nici de cozonac. 

'Voi duce și cozonac de aici, pentru că nu am avut probleme. Îl duc azi și mâine dimineață ajung, este bine, dar să facă pachetul două săptămâni pe drum nu se poate. Pun totul sigilat, altfel nu se poate. Cârnăciori nu duc, pentru că nu am voie. Fiica mea le cumpără de la Chicago gata preparate. Este acolo un român care are un magazin cu tot ce îți dorești, ca în România', a mai spus Saveta Bogdan.

Cea mai mare frică a cântăreței de muzică populară

Fiica Savetei Bogdan este plecată de foarte mulți ani în America, acolo unde și-a întemeiat deja o familie. Chiar dacă în fiecare vară aceasta merge în vizită peste ocean, artista se gândește în același timp cu tristețe la faptul că ar putea să se stabilească permanent în acel stat.

„Frica mea este că plec în America și fata nu mă mai lasă să mă întorc înapoi. Focul ei ăsta e, să stau acolo cu ea. Nu pot să stau acolo, i-am spus: ”Dacă-mi făceai un copil, stăteam”, dar nu stăteam de tot. Acolo n-am cu cine vorbi, engleza nu o știu, ei se duc la serviciu și tu rămâi singură în casă. Eu mă duc la ei vara și au o casă de vacanță cu curte, unde le pun roșii, castraveți, toate minunile. Îmi place că am treabă acolo.”, a spus Saveta Bogdan pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel