Ce relație are Monica Davidescu cu Dora, fiica ei: „Nu am cum să o țin într-un bol de sticlă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Monica Davidescu/ Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Monica Davidescu/ Instagram

La 51 de ani, Monica Davidescu are un stil de viață sănătos, are o rutină, pe care încearcă să i-o insufle și fiicei sale. Iată cât de apropiată este actrița de Dora, fiica ei, în vârstă de 13 ani.

La 51 de ani, Monica Davidescu demonstrează că un stil de viață sănătos poate fi cheia pentru o formă fizică de invidiat. Actrița este o adeptă a alimentației echilibrate și a exercițiilor fizice regulate, pe care le integrează armonios în programul său zilnic.

Monica Davidescu este o sursă de inspirație pentru fiica ei

Recent, Monica Davidescu a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiica sa Dora, în vârstă de 13 ani. Actrița mărturisește că nu impune reguli stricte, ci preferă să o îndrume prin exemplul propriu, încurajând-o să adopte un stil de viață similar.

„Îi sugerez. Vede cum fac eu, mă vede că mă așez pe salteluță zilnic sau la două zile. Dacă mă vede că stau la televizor, la film, mă întreabă cum de nu fac exerciții. Îi arăt că este mult mai bine să fii sănătos, să-ți asculți corpul. Ea face parte dintr-o altă generație. Este o generație care nu ia lucrurile pe care le fac părinții drept bune. Trebuie să își facă și ea încercările ei, experimentele ei, greșelile ei și mi se pare normal.

Eu chiar îi îndemn pe copii să greșească acum cât sunt copii pentru că sunt greșeli mici pe care le pot îndrepta. Și dacă ei nu-și fac experiența lor, nu au cum să știe. De aceea, dacă fetița mea vrea neapărat o cremă pe care ea a văzut-o undeva, eu îi spun că nu este bine pentru pielea ei: «Dar hai să experimentăm, este pur și simplu alegerea ta». Bineînțeles că a ales și bine, dar a mai și greșit. Și atunci trebuie să repare greșeala și este puțin mai greu, însă are nevoie să-și facă această experiență.

Nu am cum să o țin într-un bol de sticlă când trăim în societatea în care trăim. Îmi doresc să o țin tot timpul protejată, dar cred că o protejez mai bine dacă o învăț să se protejeze.”, a explicat Monica Davidescu pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Monica Davidescu și Aurelian Temișan, reguli stricte pentru fiica lor: „O pun să se spele, să citească, să își facă temele”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu și-ar mai fi dorit încă un copil

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează una dintre cele mai frumoase și admirate familii din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 29 de ani, se susțin reciproc în tot ceea ce fac, iar rodul iubirii lor este reprezentat de tânăra de 13 ani, fiica celor doi, Dora. Cu toate acestea, Temișan a mărturisit că atât el, cât și Monica, și-ar mai fi dorit și al doilea copil.

„Sunt un tată fericit cu o fată care a împlinit 13 ani. Celor care nu aveți, doriți-vă copii, e minunat, se aranjează niște lucruri în viață. Sunt un tată care, ca și mama fiicei noastre, ne-am dorit doi copii, noi venind din familii de 3 copii, dar Dumnezeu ne-a dat un copil, unul și bun. Sunt fericit cu ceea ce am și sunt, știu că pot mai mult și am răbdare.”, a declarat Aurelian Temișan, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. 

Te-ar putea interesa și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu numără 29 de ani de relație. Fiica lor vrea să le urmeze exemplul, în carieră: „Și-a exprimat dorința doar pentru actorie”/ VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel