Ce rasă de pisică se potrivește pentru fiecare semn zodiacal. Nu o să-ți vină să crezi

Data actualizării: | Data publicării:
Pisici, sursa pixabay/ autor Pexels
Descriere foto: Pisici, sursa pixabay/ autor Pexels

Dacă ai decis să adopți sau să cumperi o pisică, ar trebui să ți cont și de semnul tău zodiacal.

Berbecii -  (21 MARTIE - 19 APRILIE): Pisica egipteană


Berbecii  au nevoie de o pisică care să se potrivească cu spiritul lor optimist și plin de viață, iar pisica egipteană este cea mai potrivită pentru ei. Da, nu există niciodată un moment anost cu aceste feline active, care să se potrivească foarte bine aventurierului Berbec. Așteptați-vă la o mulțime de miaunături și urcarea pe rafturi, mese și frigidere. Pisica egipteană va merge cu îndrăzneală acolo unde nimeni nu a mai mers înainte (adică, nu vă mirați când această pisicuță isteață învață să deschidă singură robinetul).

TAUR  (20 APRILIE - 20 MAI): Pisica americană cu părul scurt


Taurii pot fi duri și înverșunați atunci când sunt provocați, dar în elementul lor acest semn de pământ este foarte calm și la locul lui. De aceea pot cei mai buni stăpâni ai pisicilor americane cu păr scurt. Aceste feline sunt foarte liniștite și  le place să atragă atenția stăpânilor.

GEMENI (21 MAI - 20 IUNIE): Pisica siameză


Conduși de Mercur - planeta comunicării - Gemenii vorbăreți au nevoie de un animal  care să se potrivească cu acest lucru. Pisicile siameze sunt cunoscute pentru torsul și mieunatul lor intens, care este de fapt încercarea de a-și comunica nevoile. 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE): Pisica Sfinx


Pentru majoritatea oamenilor, o pisică fără păr poate fi deranjantă. Cu toate acestea, pentru Rac, este pisica perfectă. Aceste semne de apă adoră să se joace și să fie active, iar pisicile Sfinx vor atrage toată atenția. Deoarece nu au blană, acestor pisici  le place să fie îmbrățișate sau îmbrăcate. Pisicile Sfinx sunt, de asemenea, energice, carismatice și ultra-fermecătoare. 

LEU  (23 IULIE - 22 AUGUST): Pisica british shorthair 

Cu blănița pufoasă, moale și fețele perfect rotunde și extrem de drăguțe, pisicile british shorthair sunt perfecte pentru Lei. Shorthairs-urile britanice au, de asemenea, comportamente blânde și demne și sunt adesea caracterizate ca fiind loiale, astfel încât orice Leu ar trebui să se simtă ca acasă lângă această rasă de pisici.

FECIOARA (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE): Pisica persană


Fecioara  nu caută cu siguranță un animal de companie prea activ care să se agite și să facă mizerie. Din fericire, pisicile persane sunt docile și liniștite, așa că se vor potrivi chiar în orice casă imaculată a Fecioarei. Bineînțeles, le place afecțiunea și să fie răsfățate. Deși această rasă necesită mai ultă îngrijire, Fecioarele  sunt mai mult decât pregătite pentru acest lucru.

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE - 22 OCTOMBRIE): Pisicile scottish


Balanțelor nu le place să rămână singuri prea mult timp și ghici ce? Nici pisicilor Scottish, așa că această zodie se potrivește perfect cu această rasă de pisici. Cunoscute ca fiind iubitoare și inteligente, nu există nimeni care să nu iubească aceste pisici. Datorită naturii lor plăcute, pisicile scottish sunt, de asemenea, afectuoase cu copiii.

SCORPION  (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE): Pisica birmaneză


La fel ca Scorpionii, pisicile birmaneze sunt cunoscute ca fiind loiale stăpânilor lor. Aceste feline se vor atașa foarte mult de stăpânii lor. Doar nu vă așteptați ca aceștia să fie atât de prietenoși și afectuoși cu persoanele noi care intră în spațiul lor (dar nu vă faceți griji, ei se voratașa ulterior și de oamenii noi care apr în preajma lor). Odată ce s-au atașat de tine, te vei bucura în fiecare zi de afecțiunea lor. La fel ca cel de-al optulea semn al zodiacului, pisicile birmaneze sunt cunoscute ca având personalități foarte puternice și chiar o doză de încăpățânare.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE - 21 DECEMBRIE): Pisica abisiniană


Vii, atletici și mereu exploratori, pisicile abisiniene au multe în comun cu Săgetătorii. La fel ca acest semn zodiacal, pisicile abisiniene nu sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a sta liniștite. De fapt, aceste feline sunt extrem de curioase, așa că cel mai probabil le veți vedea săpând și scormonind prin diferite colțuri. Acești mici aventurieri adoră, de asemenea, cățăratul și săriturile, așa că, o casă cu o mulțime de stinghii și rafturi va face locuința perfectă pentru ele.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE - 19 IANUARIE): Pisica munchkin


Acolo unde alții văd obstacole, Capricornii văd posibilități. Și pisicile Munchkin sunt la fel - aceste feline adorabile nu lasă niciodată obstacolele care apar să le împiedice să trăiască cele mai bune vieți. Ele se caracterizează prin corpul lor robust și picioarele scurte, dar ceea ce le lipsește din punct de vedere fizic, îl compensează cu personalitățile lor gigantice. Aceste feline sunt foarte afectuoase, adoră să se joace cu alte animale și sunt atrase de obiecte strălucitoare.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE): Pisica ragdoll


Pisicile ragdoll sunt la fel de iubitoare, jucăușe și prietenoase ca majoritatea pisicilor, dar sunt, de asemenea, destul de unice prin faptul că pot învăța câteva trucuri. Ele pot veni atunci când le chemi și pot chiar să învețe să îți aducă lucrurile când le ceri. Aceste pisicuțe speciale ar fi potrivirea ideală pentru Vărsătorii neobișnuiți și inovatori.

 

PEȘTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE): Pisica main coon


Peștii își iubesc spațiul și timpul, iar pisicile Maine Coon sunt la fel. Cunoscută drept „pisica blândă”, această felină este binevoitoare și afectuoasă, dar nu lipicioasă. La fel ca acest semn de pește, pisicile maine coon sunt stăpâne în arta de a te iubi de la distanță - nu vor sta în brațe prea des, dar se vor bucura de afecțiunea voastră de la distanță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel