Ce probleme are Sida Spătaru. Văduva lui Dan Spătaru înfruntă dureri cumplite: "Nu mai am un moral bun"

Data publicării:
Sida Spătaru, sursa facebook
Descriere foto: Sida Spătaru, sursa facebook

Văduva lui Dan Spătaru trece prin momente cumplite. Sida Spătaru are probleme mari de sănătate.

Sida Spătaru este devastată de durere, la 16 ani după moartea soțului ei, Dan Spătaru. Femeia nu și-a putut reveni după pierderea dureroasă. Mai mult decât atât, aceasta are mari probleme de sănătate și trebuie să ajungă pe masa de operație, din cauza durerilor insuportabile.

Văduva lui Dan Spătaru suferă de hernie de disc, iar în curând va fi operată la Spitalul Militar. Deși îi este frică de intervenție, aceasta a declarat că  s-a îndreptat spre credință, sperând că Dumnezeu o va ajuta să se însănătoșească.

„În tot acest timp, am stat mai mult în casă. Anul acesta am fost la fosta mea colegă, Gina Tătaru, în Sicilia, la Siracusa. A fost mai frig ca niciodată și nu prea mi-a priit din cauza piciorului. Din cauza unui nerv, nu simțeam laba piciorului.

Și acum stau în casă de două luni, pentru că nu pot să merg. Am fost la Spitalul Militar unde mă voi opera de hernie de disc, la medicul la care s-a operat și Dan (n.r. Dan Spătaru). Sunt pe mâini bune. Vineri (2 iulie – n.r.) e operația, de aceea sunt așa agitată.

Nu este o operație ușoară. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin și cred că va fi bine, iar recuperarea trebuie să o fac undeva aproape de casă, să nu merg mult.”, a spus Sida Spătaru pentru Click!.

 

Sida Spătaru nu a putut să treacă peste moartea partenerului său de viață, motiv pentru care duce o luptă crâncenă cu depresia.

 

„Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan.

Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul… Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el…

Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta. Dacă ajungi la urgență îți dă două pastile și dormi.”, a adăugat fosta mare balerină pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel