Ce problemă a întâmpinat Adda la prima doză de vaccin Pfizer. Medicii i-au sărit imediat în ajutor: "Mi-a fost frică"

Data publicării:
Adda, sursa instagram
Descriere foto: Adda, sursa instagram

Adda le-a dezvăluit fanilor cu ce problemă s-a confruntat la prima doză de vaccin Pfizer. Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor.

În urmă cu câteva luni bune, Adda a ajuns de urgență la spital. Atunci, medicii au tratat-o simptomatic, neștiind exact cauza șocurilor anafilactice pe care aceasta de tot avea. Ulterior, după mai multe investigații, vedeta a fost diagnosticată cu dermagrafism, o boală rară de piele, care este caracterizată printr-o urticarie severă dar și alte simptome interne.

După ce a fost infectată cu Covid-19, artista a făcut mai multe analize și investigații. Ulterior, aceasta a decis că este cel mai bine să se vaccineze, lucru care s-a și întâmplat.

După o testare în prealabil, care i-a demonstrat că nu este alergică, medicii au vaccinta-o pe Adda cu prima doză Pfizer, doar că, așa cum spune chiar blondina, de teamă să nu aibă totuși vreo reacție adversă, aceasta a făcut un atac de panică și a avut nevoie de ajutorul medicilor, care au liniștit-o. Din fericire, Adda a trecut cu bine peste prima doză, fără vreo reacție adversă.

”Da. Am făcut prima doza de Pfizer. Mi-a fost frică de acest vaccin. Și nu pentru ca nu as avea incredere in stiinta, sau pentru ca nu ma simt responsabila pentru mine sau cei din jur. Am analizat foarte bine optiunile pe care le am si m-am gandit la siguranta mea, din toate punctele de vedere. M-am protejat si m-am documentat. Cred ca am citit excipientii vaccinului de 100 de ori. Am analizat fiecare substanta in parte. Mi-am terorizat medicii care se ocupa de mine cu intrebari.

Intr-un final, dupa analize si invesigatii si dupa un Covid care nu mi-a lasat anticorpi, am decis, IMPREUNA CU DOCTORII ca cel mai bun tratament, de fapt, pentru mine este vaccinul. Da! Tratament, nu neaparat preventie. Vaccinul nu iti garanteaza ca nu mai iei. Dar te ajuta sa faci forma usoara. Eu nu am cum sa iau nici o pastila. Ar fi mai periculos antiviralul si boala decat vaccinul in sine. M-am tratat o data de Covid doar cu vitamine si Tatal Nostru. Noroc ca a fost faza usoara. Si daca mai e sa il iau, vreau tot asa sa fie”, a scris Adda pe pagina personală de Facebook, după ce s-a vaccinat cu prima doză.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel