Ce preț are o oală de sarmale de la Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun: „Sunt făcute din ingrediente atent selecționate”

Data actualizării: | Data publicării:

Vin sărbătorile de iarnă, iar Cătălin Scărlătescu aduce pe masa de Crăciun delicii autentice românești: sarmale și cozonaci. Iată ce prețuri se percep pentru aceste produse.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar bunătățile de pe mese nu vor lipsi. Pentru a le face viața mai ușoară bucătăreselor, Cătălin Scărlătescu vine în ajutor cu două preparate delicioase: sarmale și cozonaci.

Ce preț are o oală de sarmale de la Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun

Cei care vor să comande o oală cu sarmale au două opțiuni dintre care pot alege, fie varianta cu 13 bucăți, fie cea cu 27 de bucăți. Porția mică, adică 13 bucăți, este de 69 de lei, dar cei care vor să se bucure de o porție mare de sarmale by Cătălin Scărlătescu, adică 27 de bucăți, trebuie să scoată din buzunar 137 de lei.

Ingredientele pentru sarmale sunt carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varză murată, foi de dafin, sare și piper. „Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transforma în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”, se arată în descrierea site-ului Chefs Superfood. Doritorii trebuie să plaseze comanda cu minim 24 de ore în avans, iar livrarea se va realiza cu flota proprie, în București și Ilfov. 

Ce preț are un cozonac?

Și pentru că de pe masa de Crăciun nu poate lipsi cozonacul, doritorii au posibilitatea să comande tot de pe site-ul în care apar preparatele lui Cătălin Scărlătescu. Cozonacul lui Scărlătescu are prețul de 96 de lei pentru 900 de grame. Potrivit site-ului, acesta conține conține următoarele ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și ouă. Nu are coloranți sau conservanți. „Pregatit după rețeta lui Chef Scărlătescu, cozonacul păstrează rețeta originală și gustul autentic românesc. Preparat numai cu ingrediente naturale premium și cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nucă, ciocolată belgiană și rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sărbatori”, este descrierea care se regăsește pe site.

Cătălin Scărlătescu, rețetă de sarmale tradiționale

Ingrediente:

- 4 kilograme de carne tocată de porc
- jumătate de kilogram de orez
- 2 kilograme de ceapă
- 40 de grame de piper negru
- o bucată de afumătură
- cimbru

- foi de dafin
- 45 de grame de sare 
- frunze de varză murată
- bulion

Mod de preparare:

Prima dată, pregătim legumele. Se taie, așadar, ceapa bucățele mici, după care se pune într-o tigaie, cu ulei încins, până când prinde o culoare ușor aurie.

„Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper. Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată. Împăturim cu grijă conţinutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion.

Este momentul să punem totul în oală. Mai întâi aşezăm un strat de varză, peste care adăugăm câteva foi de dafin, după care aşezăm în mijloc o bucată generoasă de afumătură şi începem să punem un strat de sarmale.

Repetăm cu un strat de varză şi unul de sarmale până când umplem oala. Adăugăm apă şi un pic de ulei, după care le băgăm la cuptor”, a explicat bucătarul Cătălin Scărlătescu, potrivit retetepractice.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel