Ce practici magice ți se potrivesc în funcție de zodie?

sursa foto unsplash.com
Descriere foto: sursa foto unsplash.com

Magia asociată cu semnele zodiacale dominante acționează precum portaluri pentru toate magiile pe care le ai înăuntru!

Berbec - Magia cu lumânări

Cine este Berbecul? Cel mai înflăcărat semn din zodiac. Astfel, nativilor Berbec le place când se joacă cu focul. La propriu! Așa că pot alege magia lumânărilor. Focul este cel care oferă căldură. Căldura reprezintă mișcare, iar mișcarea înseamnă schimbare.

Magia lumânărilor îți dă voie să te manifești și să faci lucrurile să se întâmple. Aprinde o simplă lumânare, spune în gând o dorință și las-o să ardă.

Taur - Meditația

Taurii știu să rămână într-un loc și să aprecieze frumusețea în liniște. Așadar, meditația este portalul magic care te reprezintă. Stai nemișcat, cu picioarele încrucișate, spatele drept și ochii ațintiți către pământ. La ce te gândești? Axează-te pe mișcarea dinăuntrul tău și pe energia emanată.

Gemeni - Tehnici de respirație

Gemenii guvernează Casa care ține de comunicare. Simbolul Gemenilor dezvăluie o natură duală, care se conectează la cei doi plămâni. Tehnicile de respirație pot fi un ritual excelent pentru tine. Te poți conecta cu respirația ta prin yoga sau tehnici pranayama. Încearcă și vezi ce se întâmplă!

Citește mai mult pe astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Dată: 27 Martie 2023, 15:30 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience