Ce Pokémon eşti în funcţie de zodie?

Data actualizării: | Data publicării:
Pokemon, Foto Unsplash/ Michael Rivera
Descriere foto: Pokemon, Foto Unsplash/ Michael Rivera

Pokémon, anime-ul preferat la copiilor și mania online care a determinat un nou val de entuziasm în rândul tinerilor cu personajele sale colorate, fiecare cu o superputere aparte. Cu atât de multe tipuri diferite de Pokémon, este ușor de văzut cum unii reprezintă perfect semnele zodiacale. Care ești tu, pe baza semnului tău zodiacal?

Berbec: Pikachu

Berbecul are tendința de a fi pasional, implacabil și entuziast, la fel a Pokémon-ul lui Ash. Odată ce Pikachu se încălzește, Pokémon-ul va face orice pentru a se dovedi și deveni cel mai bun, la fel ca antrenorul său.

La fel ca Berbecul, Pikachu a demonstrat și o lipsă de interes pentru așteptările arbitrare - cum ar fi să intri într-un Pokéball, poate?

 


Taur: Bulbasaur

Taurii sunt încăpățânați și fără compromisuri, două trăsături pe care fanii Pokémon știu că le manifestă Bulbasaur la prima întâlnire cu Ash. Bulbasaur este, de asemenea, posesiv cu ceilalţi Pokémoni de care îi pasă, prezentând ceea ce ar fi de obicei considerat defectele unui nativ Taur într-un mod mai pozitiv.

Odată ce se alătură echipei lui Ash, Bulbasaur afișează, de asemenea, numeroase alte trăsături de personalitate tipice unui Taur, de la a fi de încredere și devotat şi responsabil. Taurii sunt oameni buni pe care să-i ai în colțul tău când vremurile devin grele, iar Bulbasaur s-a dovedit a fi un avantaj pentru Ash în același mod.

 

Gemeni: Mew

Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt iubitori, blânzi și curioși, iar Mew pare să se potrivească cel mai bine cu această descriere atunci când vine vorba despre Ash pe care îl întâlnește în călătoria sa.

Desigur, Mew nu va ezita să se apere atunci când este provocat. Dar, în general, micul Pokémon corespunde calităților mai plăcute ale Gemenilor.

 

Rac: Togepi

Racii sunt intuitivi când vine vorba despre sentimentele altora sunt grijulii cu cei din jur, trăsături pe care le expune, de altfel, Togepi, Pokémon-ul lui Misty, care se arată frecvent afectat de stările celor din jur.

Ca şi Racii, Togepi este protector chiar şi sar în ajutorul celor pe care îi iubesc chiar şi atunci când nu au puterea să facă prea multe lucruri.

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel