Ce pofte are Roxana Vancea în perioada sarcinii. Vedeta s-a îngrășat două kilograme: ”Sper să fiu o mamă relaxată”

Data publicării:
Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram
Descriere foto: Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram

Roxana Vancea a dezvălut cu ce pofte se confruntă în perioada sarcinii.

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Toată lumea știe că frumoasa brunetă își petrece majoritatea timpului în sala de sport, lucru care se poate observa cu ușurință dacă te uiti la felul în care arată.

Recent, soția lui Dragoș Paiu a dezvăluit ce pofte are în timpul sarcinii și mai ales câte kilograme a acumulat de când  a rămas însărcinată. Cum fiecare femeie gravidă se confruntă cu ceva probleme în sarcină și Roxana Vancea a trecut prin ele.

”S-au schimbat foarte puține lucruri în viața mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare și mai pot face multe activități cu Milan și cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme. Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunțat la dulciuri. Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el.

Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca”, a spus Roxana Vancea  pentru cancan.ro.

 

Roxana Vancea a dezvăluit cum le-a dat vestea cea mare părinților ei

 

Milan a fost cel care le-a zis că vor deveni bunici și toată lumea s-a amuzat teribil de acel moment, chiar dacă emoțiile au fost la cote maxime. 


”L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ”Vine barza?”, îl întreabă tatăl meu. ”Da o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o suriroară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea la Măruță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel