Ce planuri avea Petrică Mâțu Stoian pentru anul 2022. Mărturisirile făcute de artist chiar înainte să moară: „2021 nici nu vreau să mi-l amintesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie și a lăsat multă durere în urmă. Ce își dorea regretatul artist de la anul 2022?

Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a luat pe toată lumea prin surprindere. Regretatul artist nu dădea semne că ar fi bolnav, iar moartea lui a lăsat multă durere în urmă și la fel de multe semne de întrebare. 


Petrică Mâțu Stoian a fost prezent în platoul emisiunii Mirelei Vaida cu doar câteva zile înainte să moară și a vorbit despre planurile și dorințele lui pentru anul 2022. Regretatul artist era foarte dezamăgit cu privire la anul 2021, din cauza pandemiei de COVID-19. 


Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 


Petrică Mâțu Stoian a mers în platoul emisiunii fără a da semne de boală sau că ar avea problemele de sănătate care i-ar da bătăi de cap. La fel de zâmbitor și optimist așa cum îl știa toată lumea, artistul nu a lăsat să se vadă că s-ar simți rău sau ar avea probleme care îl supără. Nimeni nu și-ar fi dat seama că peste doar câteva zile, Petrică Mâțu Stoian se va stinge din viață într-un mod fulgerător. 


„Îmi propun să fie un an mult mai bun. 2021 nici nu vreau să mi-l amintesc, nici nu vreau să-l pun la anii mei. Vreau să spun că nu-l folosesc la vârsta mea pentru că îl consider un an nul. 2022 să ne aducă sănătate, să fim mult mai aproape cu sufletul și cu trupul de tâmpla lui Dumnezeu, că asta ne-a mai rămas, restul e cancan”, i-a spus Petrică Mâțu Stoian Mirelei Vida.


Constantin Enceanu, mărturisiri dureroase despre Petrică Mâțu Stoian: "Vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari"


Constantin Enceanu a vorbit despre cât de darnic și bun a fost cântărețul. Acesta împărțea sume mari de bani celor nevoiași. Mai mult decât atât, cei doi plănuiseră să meargă împreună la Mormântul Sfânt.


„Ştiu că îi duceţi dorul. Niciunul dintre noi nu va reuşi să îl înlocuiască pe Petrică Mîţu Stoian, dar cred că Dumnezeu a avut nevoie mai multă de el acolo în ceruri. Probabil că îşi face un ansamblu, altfel nu îmi explic. Prea mulţi artişti de seamă au plecat în lumea cea fără dor. Vom încerca de fiecare dată să aducem un omagiu în amintirea lui (…). Atunci când am primit vestea oarecum am certat un pic divinitatea că a făcut un lucru nedrept. Îşi dorea să colinde lumea. Voia să meargă la Mormântul Sfânt, chiar hotărâsem în iarna asta să mergem. Eu nu am fost niciodată, el a fost, şi îmi spunea că vii cu sufletul mai curat, cu energie pozitivă”, a spus Constantin Enceanu pentru Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel