Ce planuri are Mihai Bendeac, după plecarea de la IUmor: „Suntem în preproducție”. Actorul vrea să fie cunoscut pe scena internațională

Mihai Bendeac, captură video Youtube
Descriere foto: Mihai Bendeac, captură video Youtube

Mihai Bendeac are planuri mari pentru cariera sa. Plecarea de la IUmor a fost urmată de mai multe oportunități.

De când a renunțat la iUmor, Mihai Bendeac nu a rămas inactiv. Talentatul actor are planuri mari în desfășurare, inclusiv lansarea a două filme și scrierea a două formate de emisiuni, cu potențial de a fi difuzate în străinătate.

Înainte de aceasta, însă, Mihai Bendeac își va acorda timp pentru a se bucura de o binemeritată vacanță. Deși nu va pleca peste hotare, el va alege să călătorească în interiorul țării, mai precis la Vama Veche. Această destinație populară de pe litoralul românesc reprezintă alegerea lui preferată, deoarece actorul are o fobie în legătură cu zborurile cu avionul.

În prezent, Mihai Bendeac se află în mijlocul unui turneu cu teatrul, dar odată ce se va întoarce și va finaliza cele opt spectacole pe care le are programate în București, el va căuta să se relaxeze și să se răsfețe cu câteva zile de odihnă la malul mării, într-un loc care îi aduce amintiri plăcute și o atmosferă boemă.

Indiferent de fobia sa legată de zborurile cu avionul, el își găsește bucuria și liniștea în explorarea și savurarea frumuseților României.

Are planuri mari

Actorul admite că este prins în mai multe proiecte în momentul de față, având cel puțin opt spectacole la activ, iar toate biletele au fost vândute.

„Sunt într-un turneu cu  teatrul. Avem o microstagiune, apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași. Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la Desculț în parc, cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el.”, a spus Bendeac pentru Cancan.

Pregătește două filme

Mihai Bendeac are mai multe proiecte ambițioase prin care speră să ajungă la următorul nivel. Actorul nu poate oferi multe detalii momentan.

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată.”, a mai spus acesta, potrivit sursei precizate.

Nu are dispoziția de a pune în aplicare 

Cu toate acestea, vedeta a renunțat la emisiunea IUmor, acolo unde era foarte apreciat de publicul acestei emisiuni. De asemenea, el are mai multe idei pe care nu le-a pus în practică. După cum spune acesta, nu a avut dispoziția necesară pentru a trece la treabă.

„E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică.”, a transmis actorul.

Îi plac vacanțele în România

În ceea ce privește vacanțele, Mihai Bendeac se va răsfăța în interiorul granițelor țării, mai ales că acesta are o fobie de avion. Cu atât mai mult, actorul transmite că îi plac vacanțele în România.

„Mă duc prin Vama Veche, prin Timișoara. Nu plec prea departe, pentru că nu-mi place să merg cu avionul. Prefer România, chiar îmi place foarte mult.”, a mai zis vedeta.

„Nu, nu… Am o fobie de câțiva ani, nu mai suport să merg cu avionul.”, a încheiat acesta.

Filmele nu au legătură cu ProTV

De asemenea, Mihai Bendeac precizează clar că nu are legătură cu Pro TV lansarea celor două filme.

„Nu are nicio legătură cu Pro TV-ul.”, a spus scurt, actorul.

Ce a mai spus Mihai Bendeac în legătură cu cele două filme

Se pare că schimbările în industria televiziunii continuă să se desfășoare într-un ritm alert, aducând cu sine surprize pentru vedetele noastre autohtone. Într-un moment neașteptat, Mihai Bendeac a rupt tăcerea și a anunțat pe platformele de socializare că a semnat un nou contract cu un alt post de televiziune important, și anume Pro TV. Deși nu se cunosc în prezent detaliile privind proiectul pe care va fi implicat, este cert că actorul are deja mai multe proiecte în derulare, spre bucuria fanilor săi care îl urmăresc cu mare atenție.

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționat. Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat acesta pentru Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iul 2023, 19:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience