Ce planetă guvernează fiecare zodie. Mihai Voropchievici explică semnificațiile pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a vorbit despre influența planetelor pentru fiecare semn zodiacal.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este planeta ce guvernează fiecare semn zodiacal în parte, dar a și dezvăluit ce semnifică acest lucru, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Zodia Berbecului este guvernată de planeta Marte! Este planeta războiului și asta face ca o zodie de foc să fie mai incisivă, mai agresivă, mai răzvrătită. Berbecul este zodie de acțiune. Încă o curiozitate: fiecare zodie e cuprinsă în marginea a 30 de zile, dar aceste 30 de zile se împart la trei. Apar decadele sau decanii. Fiecare decan, în afară de planeta Marte, care guvernează toată zodia Berbec, pentru fiecare decan apare cu totul alte planete.

Între 21 și 31 martie, Berbecii sunt guvernați tot de planeta Marte. Asta face să le intensifice nativilor forța, arivismul și perspicacitatea. Al doilea decan e guvernat de Soare. Sunt cei născuți între 1 și 10 aprilie. Cuvintele de ordine sunt solitudinea și încăpățânarea. Soarele le dă promptitudine în tot ce fac. Ultima decadă e guvernată de Venus. Marte și Venus îi determină pe Berbeci la mari pasiuni și un entuziasm debordant.

Taur

Ne mutăm la Tauri. Au ca planetă guvernatoare planeta Venus. Vorbim de Zeița Frumuseții și a dragostei. Iată celelalte planete subguvernatoare. Pentru prima decadă, 21-30 aprilie, apare Mercur. Mercur nu face altceva decât să le sporească ingeniozitatea, dar și spiritul practic. Al doilea decan, 1-10 mai, e guvernat de Lună, de satelitul Pământului. Luna le accentuează sensibilitatea, indecizia, neglijența, dar și pesimismul. Saturn guvernează a treia decadă și nu face altceva decât să le mărească perseverența și rezistența la stres. Iată că Taurii au influențe și de la alte planete.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur. Mercur e planeta comunicării. Intervalul 21-31 mai vine cu o planetă în plus: Jupiter, zeul norocului. Jupiter le aduce altruism și o înțelegere clară a lucrurilor. A doua decadă, 1-10 iunie, e guvernată de Marte, care le face comunicarea puțin mai agresivă, înclinată de multe ori spre iritare. Le dă fermitate și decizie. Al treilea decan e guvernat de Soare. Cei născuți între 11 și 20 iunie nu fac altceva decât să scoată în evidență inteligența și interesul spre foarte multe domenii de activitate.

Rac

Racii sunt guvernați de Lună. În prima decadă, 21 iunie-1 iulie, guvernatoare este planeta Venus. Influența lui Venus intensifică senzualitatea și erotismul. Acești Raci sunt extraordinar de senzuali și erotici. Al doilea decan, guvernat de Mercur, cuprinde nativii dintre 2 și 12 iulie. Mercur îi face mai reci, mai ingenioși, dar mai abili și mai îndrăzneți. Acești Raci sunt mai șmecheri, îi pun pe alții la muncă în locul lor. Între 13 și 22 iulie, toate aspectele Racului sunt subliniate de Lună! În această perioadă, Luna apare ca guvernatoare de două ori. Acești Raci sunt melancolici, sensibili, dar foarte generoși.

Leu

Zodia Leului este protejată, dominată, călăuzită de Soare! În prima decadă, Leii sunt guvernați de Saturn (23 iulie-2 august). Saturn le dă o înțelepciune morocănoasă, dar vine și cu piedici în atingerea succesului. Această decadă e mai puțin favorabilă pentru nativii din Leu. Al doilea decan e guvernat de Jupiter (3-12 august). Jupiter le amplifică strălucirea și calitățile de conducător, generând diplomație, generozitate și simțul dreptății. Cei născuți între 13 și 22 august sunt guvernați de Marte. Combinația Soare-Marte le oferă receptivitate, combativitate, dar de multe ori și inconștiență.

Fecioară

Fecioarele, la fel ca Gemenii, sunt guvernate de planeta înțelepciunii și a comunicării, Mercur. Prima decadă, 23 august-2 septembrie, e guvernată de Soare. Soarele le aduce strălucire. Al doilea decan e guvernat de Venus: 3-12 septembrie. Venus le sporește senzualitatea și farmecul. Sunt devotați, romantici, dar și libertini. Al treilea decan e guvernat de Mercur. Aceste Fecioare sunt ingenioase, dar cu sentimente contradictorii. Pline de farmec, dar foarte pricepute și la vorbe.

Balanță

Balanțele sunt guvernate de planeta Venus, cea pe care o regăsim și la Tauri. Prima decadă, cuprinsă între 23 septembrie și 2 octombrie, e guvernată de Lună. Acești nativi sunt înzestrați cu un fluid magic. Acest fluid poate fi mânuit în scopuri bune, dar și în rău. Acești nativi schimbă de multe ori locul de muncă sau parteneri de-a lungul vieții. În general, se fixează greu. Al doilea decan, 3-13 octombrie, e guvernat de Saturn. Saturn accentuează profunzimea, bunul simț și stabilitatea. Saturn pe cât e de sumbră ca planetă, în combinație cu Venus, oferă lucruri frumoase Balanțelor.

Scorpion

Scorpionii au o planetă și se numește Pluton sau Pluto. Primul decan, 23 octombrie – 2 noiembrie, e guvernată de Marte. Marte le aduce nativilor de apă egoism și agresiune, bogăție de idei, dar și capricii. Al doilea decan e guvernat de Soare. Nativii dintre 3 și 12 noiembrie sunt teatrali și știu să obțină fiecare lucru dorit. La fel de bine, știu să întoarcă evenimentele în favoarea lor. Sunt manipulatori de clasă. De multe ori, acești nativi te fac să te simți tu vinovat de greșeala pe care au făcut-o ei. A treia decadă e guvernată de Venus: 13-22 noiembrie. Nativii sunt senzuali, geloși, înțelepți, vigilenți, materialiști și stăpâni pe situație.

Săgetător

Săgetătorii sunt oblăduiți de planeta norocului. Ei sunt de trei ori mai norocoși decât toate celelalte zodii. Sunt protejați de Jupiter. Indiferent de încurcături, ei ies câștigători. Între 23 noiembrie și 1 decembrie, sunt guvernați de Mercur. Mercur le schimbă tonalitatea și le-o colorează cu indiscreție. Sunt înclinați către studiu și analiză. Al doilea decan e guvernat de Lună (2-11 decembrie). Luna accentuează sensibilitatea, neglijența și pesimismul. Ei acordă importanță formei în detrimentul fondului. În al treilea decan, până pe 22 decembrie, apare Saturn. Saturn le mărește răbdarea, înțelepciunea și rezistența la stres. Îi face să deteste constrângerile și obligațiile.

Capricorn

Capricornii sunt protejați și coordonați de planeta Saturn. Saturn, așa cum știm noi, îi face mai gravi. Cei născuți între 23 și 31 decembrie sunt niște oameni nemiloși cu cei care îi încurcă. Sunt făcuți să îi domine pe ceilalți. Dacă le spui că au greșit, devin nemiloși cu tine. În al doilea decan, Capricornii sunt guvernați de Marte. Sunt capricioși, reci și nu prea influențabili. Între 11 și 19 ianuarie, nativii sunt guvernați de Soare.

Vărsător

Vărsătorii sunt călăuziți de Uranus. Între 20 și 29 ianuarie, acești nativi sunt guvernați de Venus. Sunt detașați, spontani, combativi, dar plini de umor. În a doua decadă sunt guvernați de Mercur. Acești Vărsători sunt dezinvolți, sfidători, dotați cu o capacitate mare de asimilare. Nu fac altceva decât să simuleze și destinderea și curajul. Al treilea decan, guvernat de Lună, din 9 până pe 18 februarie, vine cu o sensibilitate deosebită, neobișnuită.

Pești

Peștii sunt guvernați de Neptun, planetă care mai învolbură apele. Primul decan e guvernat de Saturn: 19-28 sau 29 februarie. Acești Pești sunt sobri, ambițioși și gravi. Reușesc în viață prin multe sacrificii. În al doilea decan, 1-10 martie, sunt guvernați de Jupiter. Au un farmec aparte. Sunt rafinați și romantici. Sunt buni manipulatori. În al treilea decan, sunt guvernați de Marte (11-20 martie). Acești Pești sunt îndemânatici, cu ceva spirit întreprinzător, dar foarte oportuniști și speculativi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel