Ce personaj negativ ești în funcție de zodie. Semnele zodiacale și personajele se întâlnesc de ziua lui Frankenstein

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ravi Palwe
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ravi Palwe

Personajele negative ne fac să le detestăm și să așteptăm cu sufletul la gură ca instanța morală să le pedepsească și să „vadă ele”. Dar poate că de cele mai multe ori le și admirăm în secret, nu-i așa? Află mai jos ce au în comun personajul tău preferat și Zodia ta.

Personajele negative au un farmec aparte și nu știu dacă ți-ai dat sau nu încă seama, dar fără personajul negativ nu ai avea nici povestea. Ele sunt cele care dau intriga, sunt un declanșator al acțiunii și te vor ține cu sufletul la gură până la final. 

În romanul „Frankenstein” care a inspirat și filmul cu același nume, respingătoarea creaţie a doctorului Victor Frankenstein este deopotrivă urâtă şi temută de oameni. Acest monstru nu are un nume pentru că numele umanizează. În cultura populară însă monstrul lui Frankenstein a început să fie numit chiar Frankenstein, după creatorul său. Monstrul lui Frankenstein este însă o fiinţă inteligentă şi capabilă de emoţii care iniţial nu-şi doreşte decât să fie acceptat de ceilalţi oameni ca un semen de-al lor. Confruntat cu respingerea, monstrul lui Frankenstein va trăi doar pentru răzbunare, însă în secret, el își dorește doar să fie iubit și acceptat de ceilalți, să fie și el precum ceilalți oameni

Iată mai jos ce personaj negativ ești în funcție de zodia ta. Dacă ți se pare că ești prea malefic, sau că nu ți se potrivește, încearcă să nu uiți că nu ești doar zodia ta și că acest articol dorește a fi unul amuzant.

Berbec - Loki, în „Thor”

Deși este descris ca fiind un anti-erou, mulți dintre noi îl admirăm în secret pe Loki, cel care este mereu în competiție cu fratele său vitreg, Thor, din producția cu același nume. Loki are această nevoie de a câștiga în sânge, iar competivitatea este ceva ce îl caracterizează și prin prisma acestei trăsături am putea să-l asemănăm cu Berbecul. 

Taur - Gaston în „Frumoasa și Bestia”

Gaston este personajul negativ din „Frumoasa și Bestia”. De ce anume îl asemănăm cu Taurul sau cei cu marcaj de Taur? Deoarece este extrem de încăpățânat, un pic cam lacom și arogant. Nu poate renunța sub nicio formă la Belle, iar această obsesie a sa nu îl va duce către nimic bun. 

Gemeni - Agentul Smith în „Matrix”

Agentul Smith din „Matrix” este cel care o capacitate uimitoare de a menține o lume virtuală, ireală și de a se dedubla. Are abilități supraomenești, se poate muta din corp în corp, este versatil. Ai putea spune că spontaneitatea Gemenilor și diversitatea acestora s-ar potrivi cu calitățile agentului Smith. 

Rac - Maleficent în filmul cu același nume

O zână malefică după cum îi spune și numele, portretizată de frumoasa Angelina Jolie, este cea care s-ar potrivi cel mai bine cu Racul. De ce? Pentru că până la urmă vom descoperi că tot ceea ce făcea era să își iubească și să își protejeze fiica. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel