Ce personaj din „Pirații din Caraibe” ești? Ziua în care vorbim pe limba piraților

Sursa foto: unsplash, autor Sergey Semin
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Sergey Semin

Ești curios să afli ce personaj din îndrăgita producție „Pirații din Caraibe” ai putea fi, în funcție de semnul tău zodiacal? Nu-i nicio zi mai potrivită din an să te gândești la asta, căci este chiar ziua în care sărbătorim felul în care vorbesc pirații. Detalii mai jos. 

Ziua în care vorbim ca piraţii „Oooo-hooo-hooo si o sticlă de rom!”

Ziua de 19 septembrie este dedicată piraţilor şi modului contagios în care aceştia vorbeau, cel puţin conform romanelor şi filmelor ce prezintă astfel de personaje. Fascinaţia despre aventurile piraţilor s-a păstrat până în zilele noastre. Mulţi oameni visează la o viaţă liberă, pe mare, în căutare de comori şi de aventuri, insule exotice şi mult rom. De aici până la stabilirea unei zile dedicate modului în care vorbeau piraţii, #TalkLikeaPirateDay, nu a fost decât un pas, transmite AGERPRES. Acest pas a fost făcut la 6 iunie 1995, pe când un grup de bărbaţi jucau racquetball la Albany, în Oregon. În timpul jocului, participanţii îşi strigau cuvinte de încurajare unii altora...până când, din motive necunoscute, conform site-ului daysoftheyear.com, au început să-şi strige îndemnuri în slangul piraţilor. Până la sfârşitul jocului de racquetball, participanţii şi-au dat seama că este necesar să înfiinţeze o sărbătoare care să încurajeze o astfel de modalitate nobilă de exprimare, vernaculară piraţilor. Tot ce mai trebuia era să aleagă o dată pentru această sărbătoare. Data aleasă este 19 septembrie, dată zilei de naştere a fostei soţii a unuia dintre ei. 

Filmul „Pirații din Caraibe” este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite filme de aventuri care ne-a lăsat personaje cu totul și cu totul speciale. Ce personaj din acest film crezi că ești în funcție de zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec: Căpitanul Hector Barbossa

Felul în care dorești să conduci, curajul și încrederea în forțele proprii, ambiția extrem de accentuată, fac din căpitanul Barbossa un candidat perfect la asemănarea cu zodia Berbecului. Barbossa vrea mereu să fie numărul 1, oricum, oricând. 

Taur/ Ascendent în Taur: Henry Turner

Henry Turner își arată dragostea și statornicia față de cei dragi lui cu orice ocazie. Ar merge până în pânzele albe pentru a-i proteja. Este respectabil, este curajos, dar uneori poate fi și oportunist. Precum un Taur, poate fi extrem de încăpățânat. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: Pintel și Ragetti

Aceste două personaje ar putea vorbi și cu un perete dacă ar avea ocazie. Sunt atrași de orice subiect, un pic înclinați către mici bârfe și foarte, foarte curioși. Chiar dacă aceste două personaje nu sunt la fel de inteligente precum nativii Gemeni, să nu uităm că sunt extrem de amuzante, spre deliciul telespectatorilor. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 sep 2022, 13:39 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience