Ce personaj din "Casa de papel" ești în funcție de zodia ta?

Casa de papel, sursa unsplash
Descriere foto: Casa de papel, sursa unsplash

"Casa de papel/Money heist" este deja un fenomen mondial. Te-ai gândit vreodată la zodiile personajelor principale? 

"Casa de papel/Money heist" este deja un fenomen mondial. Te-ai gândit vreodată la zodiile personajelor principale? 

Zilele acestea, s-a lansat prima parte din ultimul sezon al megaserialului “Casa de papel”. Cum era de așteptat, atât în România, cât și în multe alte țări, este deja pe primul loc la cele mai vizionate seriale. Lumea este curioasă să vadă cum se termină aventura Profesorului și a trupei sale. Ce mi-a plăcut mult la acest serial este faptul că au construit fiecare personaj astfel încât să îi vedem și partea pozitivă și partea negativă. Cei din banda Profesorului, hoții, trec prin diverse stări, suferi și te bucuri alături de ei. Iar cei care sunt considerați la început băieții buni ajung, de fapt, să fie personajele negative. Cu siguranță, din 2017 de când a fost lansat "Casa de papel" și până acum, te-ai identificat cu unul sau mai multe dintre personaje. Sunt curioasă dacă te-ai gândit care ar fi zodiile acestora. Eu am stat, am analizat caracteristicile personajelor și cred că am găsit zodia fiecăruia.

Berbec

Atunci când te gândești la un nativ al acestei zodii, ai în cap o persoană neînfricată, curajoasă și destul de competitivă. Pe alocuri nerăbdătoare, impulsivă și furioasă. Tokyo este personajul care le are pe toate acestea. Are o energie debordantă, se plictisește repede, îi place adrenalina și nu dă niciodată înapoi.

Taur

Helsinki. Cu un fizic puternic, cu o loialitate uimitoare, cu răbdare nemaipomenită. Găsisem un articol care îl descria precum un tanc la suprafață și un ursuleț de pluș în interior. Este generos, de modă veche și destul de persistent. Deși nu pare, ar evita agresivitatea și ar ține nervii lui și ai celorlalți sub control.

Gemeni

Trebuie să recunosc faptul că aici am avut mai multe posibilități, exact cum îi place acestei zodii. Și până la urmă pe cine crezi că am ales? Pe Berlin, poate cel mai intrigant. Un hoț de bijuterii căruia îi place viața plină de neprevăzut. Duplicitar, inteligent din cale-afară, comunicator fără de egal. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care nu era doar mesagerul zeilor, dar și un îmbârligător cu clasă. Berlin trece de la o stare la alta, îi este greu să empatizeze și nu știi niciodată cum va reacționa.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 sep 2021, 15:32 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience