Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român: "Pentru un artist este o pensie bună"

Data publicării:
Tudor Gheorghe, foto Facebook
Descriere foto: Tudor Gheorghe, foto Facebook

Tudor Gheorghe a dezvăluit ce pensie primește de la statul român. Artistul este mulțumit cu banii pe care îi primește.

Tudor Gheorghe a vorbit la Antena 3 despre patriotism, despre viitor, dar şi despre cum se descurcă de când facturile la gaz au ajuns la sume colosale. De asemenea, maestrul a vdezvăluit și ce sumă de bani primește de la statul român. 

 

"Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri", spune maestrul Tudor Gheorghe.

 

 

Întrebat dacă l-au speriat facturile la energie şi gaze, Tudor Gheorghe a mărturisit că fiul său îi plătește facturile. 

„Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor". , a mai spus maestrul.

 

Pensia pe care o primește maestrul Tudor Gheorghe de la statul român

 

Tudor Gheorghe a declarat că primește de la stat o sumă de 3.000 de lei. Artistul consideră că este o pensie bună pentru un artist. 

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma.Pentru un artist este o pensie bună", a dezvăluit maestrul Tudor Gheorghe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel