Ce pensie primește mama Sânzianei Buruiană de la stat. Suma e colosală

Data actualizării: | Data publicării:
Sanziana Buruiana și mama ei, colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Sanziana Buruiana și mama ei, colaj/ foto Instagram

Mama Sânzianei primește o pensie uriașă de la stat. Ce meserie a avut femeia?

Sânziana Buruiană a dispărut de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor pentru a se dedica creșterii fetițelor ei. Vedeta are o familie minunată și este o mamă model. 


Sânziana Buruiană a devenit cunoscută datorită pictorialelor sexy și aparițiilor ei provocatoare de la TV. 


Dar puțini oameni cunosc cu ce se ocupa mama vedeti în tinerețe. Femeia primește o pensie de 26.000 lei pe lună de la stat. 


Mama blondinei a fost judecător la Curtea de Apel București, iar tatăl consilier la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat. Corina Buruiană primește o pensie specială de la stat în valoare de aproape 5 mii de euro, reiese din declarația de avere depusă de soțul ei în urmă cu doi ani. 

 

Sânziana Buruiană a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a făcut și master, pe care l-a absolvit cu nota 10. 

 

Ce părere avea tatăl vedetei despre aparițiile ei de la TV:


“Unele momente au fost cam exagerate, partea cu aparițiile fizice mai golașe. Bunicile erau tare supărate când o vedeau în anumite emisiuni TV. Noi nu prea ne uităm la televizor, dar ne anunță prietenii.


Totuși, trebuie să respectăm ce fac tinerii. Valorile lor sunt altele și foarte important este să privim în viitor”, declara în urmă cu ceva vreme tatăl blondinei. 

 

Blondina a dezvlăuit care este secretul unei relații fericite:


„Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.

 

Vedeta este împreună cu soțul ei din anul 2014 și susține că a găsit mereu înțelegere în partenerul de viață. Blondina are o relație foarte bună și cu socrii ei, care o ajută să aibă grijă de cele două fetițe. 


„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel