Ce pensie avea Benone Sinulescu. Dezvăluirile soției sale: "Cu acești bani a trăit în ultimii ani"

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit cu ce sumă de bani a trăit regretatul artist în ultimii ani de viață.

Benone Sinulescu s-a stins din viațăla 84 de ani.  Interpretul de muzică populară a decedat din cauza unei pneumoniei de aspiraţie. De câțiva ani, regretatul artist se mutase  la țară, în comuna Bârzava, Arad, alături de soția sa.  După moartea artistului, văduva lui Benone Sinulescu  a dezvăluit cu ce sumă de bani primită de la stat a reușit să trăiască în ultimii ani.

„Benone avea o pensie de 2.700 de lei, la care se adăuga o indemnizație de merit, mult mai mare ca pensie, în valoare de 6000 de lei. Indemnizație de merit au avut mulți alți artiști din țară, nu doar el. Cu acești bani a trăit în ultimii ani!”, a declarat partenera de viață a cântărețului pentru Playtech.ro.

 

Ce avere avea Benone Sinulescu

 

În urmă cu șase ani, Benone Sinulescu a declarat că și-a făcut deja testamentul și că toată averea sa o să-i revină soției sale, pe care o iubește extrem de mult.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu pentru Viva.

 

Ce s-a întâmplat cu o zi înainte ca Benone Sinulescu să își dea ultima suflare

 

Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, a fost sărbătoare în familia regretatului artist. Femeia a povestit că cei doi au sărbătorit 40 de ani de la căsătorie.

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel