Ce pensie are Rică Răducanu după 50 de ani de muncă. Suma este una extrem de mică: "Sunt supărat"

Data publicării:
Rică Răducanu, DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, DC NEWS

Rică Răducanu a dezvăluit ce pensie are după 50 de ani de muncă. Fostul sportiv este dezamăgit de suma pe care o primește.

Rică Răducanu a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce pensie primește. Fostul mare portar al echipei Rapid, are 75 de ani și o pensie foarte mică, cu care se descurcă foarte greu, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Potrivit acestuia, suma pe care o încasează de la stat nu este nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei.

”Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta.

Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă.

Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic” a spus Rică Răducanu penru playsport.ro

 

Rică Răducanu, probleme de sănătate

 

Rică Răducanu a mărturisit că problemele de sănătate nu-i dau pace. Mai mult decât atât, fostul sportiv a trecut recent și printr-o intervenție chirurgicală la inimă, fiind necesar să i se monteze un stent.

„Mi-a pus şi un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”, a declarat Rică Răducanu la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel