Ce pensie are Marinela Chelaru. Nimeni nu se aștepta la o sumă așa mică: "Jumătate mă costă medicamentele"

Data publicării:
Marinela Chelaru, sursa facebook
Descriere foto: Marinela Chelaru, sursa facebook

Marinela Chelaru a dezvăluit ce pensie primește de la stat. Actrița se descurcă cu greu, iar jumătate din sumă o dă pe medicamente.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Marea actrița a strălucit ani la rând pe scena teatrului fiind apreciată și aplaudată de milioane de oameni. Recent, Marinela Chelaru a dezvăluit ce pensie primește de la stat, dar și cum se descurcă. Actrița a povestit că se confruntă cu foarte multe probleme în ultima perioadă. Aceasta are mari probleme de sănătate, iar pensia pe care o primește este una extrem de mică. Mai exact, vedeta are o pensie de  1400 de lei, din care aproape jumătate îi dă pe medicamente. Ea a mărturisit că ajutorul vine din partea soțului ei și așa cei doi reușesc să se descurce cu banii.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!.

Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit.

Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat. Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări. Am fost un om activ, cu ”Vouă” și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură.„, a declarat Marinela Chelaru.

 

Marinela Chelaru are mari probleme de sănătate

 

Marinela Chelaru a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate se confruntă. Cel mai mare regret al actriței este că a fost nevoită să părăsească scena teatrului.

 

„Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa  în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta.

Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă.

Nu am voie să ies pe caldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie.  Ținem legatură pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme, Doamne ajută. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine.„, a spus Marinela Chelaru pentru impact.ro

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel